MENÜ

Kartal UEFA'da seri başı

Dinamo Kiev mağlubiyeti sonrasında Avrupa Ligi’nin yolunu tutan Siyah-Beyazlılar, Kupa 2’de son 32 turunun kuralarına seri başı olarak katılacak. Kartal’ın rakibi, 12 Aralık’ta belli olacak.

Kartal UEFA'da seri başı

Devler Ligi’nde B Grubu son maçında dün akşam 2. tur için çıktığı maçta Dinamo Kiev’e 6-0’lık skorla kaybeden Siyah-Beyazlılar, 6. maçın sonunda sıralamayı 7 puanla üçüncü sırada tamamladı.

Bu sonucun ardından UEFA Avrupa Ligi’ne gitmeye hak kazanan Kara Kartal, topladığı 7 puanla Devler Ligi aşamasını 3. sırada tamamladı ve en başarılı 4 takım arasında yer alarak Kupa 2’de son 32 turundaki kuralara seri başı olarak katılmaya hak kazandı. Beşiktaş’ın yer alacağı torbada Avrupa Ligi’nde gruplarını 1. sırada tamamlayan takımlar yer alacak. Diğer torbada ise Devler Ligi’nde en az puanı toplayan dört 3. takım ile Avrupa Ligi’nde grupları 2. olarak tamamlayan ekipler bulunacak. Torbalar, yarın oynanacak son grup maçlarının ardından belli olacak.

İlk maç 16 Şubat’ta

Beşiktaş’ın rakibi, 12 Aralık’ta İsviçre’nin Nyon Kenti’nde yapılacak kura çekiminde belli olacak. Son 32 turundaki ilk maç, 16 Şubat’ta, rövanş ise 23 Şubat’ta oynanacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ