MENÜ

Juventus-Real Madrid maç sonucu: 0-3

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçında Juventus sahasında Real Madrid ile karşılaştı. Mücadeleyi İspanyol devi Madrid Ronaldo'nun muhteşem oyunu ile 3-0 kazandı ve rövanş mücadelesi öncesi avantajı yakaladı.

Juventus-Real Madrid maç sonucu: 0-3

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçında Juventus, kendi sahasında İspanyol devi Real Madrid'i ağırladı. Geçen sene final oynayan Juventus ile Real Madrid kozlarını tekrar paylaştı.

2018 Dünya Kupası’nda da boy göstererecek Çakır’ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ile Tarık Ongun üstlendi.

Mücadeleye hızlı başlayan taraf Real Madrid oldu ve daha 3. dakikada Cristiano Ronaldo skoru 1-0'a getiren golü kaydetti. Bu gol İtalyanlar'da soğuk duş etkisi yarattı. Her ne kadar ilk yarıda golün ardından pozisyonlar da bulsa Juventus yararlanamadı ve ilk yarı Madrid'in 1-0 üstünlüğü ile geçildi.

Devre arasından yine hızlı dönen tarf Real Madrid oldu ve sahneye yine Cristiano Ronaldo çıktı. 64. dakikada Portekizli dünyaca ünlü yıldız röveşata golü ile maçı izleyenlerin gözündeki pası sildi ve skoru 2-0'a getirdi. Bu gol aynı zamanda Juventus'un kontorlü kaybetmesine de neden oldu.

İtalyanlar'ın Arjantinli yıldızı Dybala 66. dakikada 2. sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı ve bu dakikadan sonra Juventus için maç bir anda kabusa döndü.

Real Madrid rövanş mücadelesi öncesi avantajı garantileştirmek için baskısını arttırdı ve 72. dakikada Marcelo ile skoru 3-0'a getirdi.

Mücadelede başka gol olmadı ve Real Madrid deplasmanda rakibini 3-0 yenerek rövanş mücadelesi öncesi büyük avantajın sahibi oldu.

Rövanş mücadelesi 11 Nisan Çarşamba günü oynanacak.

Ronaldo'dan müthiş gol



Haberin Devamı
YORUM YAZ