MENÜ

Junior Malanda hayatını kaybetti

Wolfsburg'un 20 yaşındaki Belçikalı futbolcusu Junior Malanda trafik kazasında hayatını kaybetti.

Junior Malanda hayatını kaybetti

Almanya Bundesliga takımlarından Wolfsburg, genç bir oyuncusunun ölüm haberiyle sarsıldı.

Bild'in haberine göre, tecrübeli teknik direktör Dieter Hecking önderliğindeki Yeşil-Beyazlı takımda top koşturan 20 yaşındaki Belçikalı futbolcu Junior Malanda, trafik kazasında hayatını kaybetti. Aşırı hızın sebep olduğu kazanın saat 15.35'te Porta Westfalica yakınlarında gerçekleştiği ifade edilirken, iki arkadaşıyla birlikte seyahat eden genç oyuncunun arka koltukta oturduğu dile getirildi. Araçtaki diğer iki kişinin ağır şekilde yaralanarak hastaneye kaldırıldığı vurgulanırken, Malanda'nın kaza sırasında can verdiği bildirildi. Wolfsburg Kulübü Denetleme Kurulu Üyesi Stephan Grühsem, kazanın korkunç bir talihsizlik olduğunu ve çok üzgün olduğunu söyledi.

20 yaşındaki Belçikalı defansif orta saha oyuncusu, bu sezon Wolfsburg'da 10'u Bundesliga, 3'ü UEFA Avrupa Ligi ve 2'si Almanya Kupası olmak üzere 15 resmi karşılaşmada forma giymişti.

İşte kaza yerinden kareler:








Wolfsburg kamp yapacağı Güney Afrika'ya gitmedi


Wolfsburg’un 20 yaşındaki oyuncu Junior Malanda’nın trafik kazasında hayatını kaybetmesinden dolayı kış kampını yapacağı Güney Afrika’ya gitmediği vurgulandı . Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "VfL Wolfsburg Junior Malanda için yasta" ifadesi kullanıldı. Bildiride, takımın bu akşam için planlanan Güney Afrika’ya uçuşunun şimdilik iptal edildiği bildirildi.

Görüşlerine yer verilen Wolfsburg Kulübü’nün Üst Yöneticisi (CEO) Klaus Allofs, genç oyuncunun ölümünden dolayı derin üzüntü içinde olduklarını ve şaşkınlığı kelimelerle ifade edemediğini belirtti. Allofs, Malanda’nın gelişiminin henüz başında olan mükemmel bir futbolcu olduğunu ifade ederek, "Hepimiz onu seviyorduk. Hayat dolu bir insandı" dedi. "Bizim yanımızda olmadığına hala inanamıyoruz" ifadesini kullanan Allofs, "Bu zor zamanda düşüncelerimiz ailesinde ve yakınlarında" açıklamasında bulundu. Malanda’nın ölümünden dolayı üzüntülerini dile getirmek için çok sayıda taraftarın Wolfsburg’daki Volkswagen Arena stadının çevresine geldiği bildirildi. Wolfsburg ekibinin kış kampı için Güney Afrika’ya gidip gitmeyeceğinin şimdilik belirsiz olduğu ifade edilirken, kampın iptal edilip edilmeyeceğine sonra karar verileceği kaydedildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ