MENÜ

Jeremain Lens bitiyor

Fenerbahçe, uzun süredir peşinde olduğu Sunderland’in kanat oyuncusu Jeremain Lens’le anlaşmaya vardı, kulübünü de kiralama konusunda ikna etti. Lens’in önümüzdeki günlerde İstanbul’a gelip, imzayı atacağı bildirildi.

Jeremain Lens bitiyor

Yeni sezonda hem Türkiye’de şampiyonluk yaşamak hem de Avrupa Ligi’nde en üst noktaya kadar ilerlemek isteyen Fenerbahçe, transferde ayağını gazdan çekmedi. Teknik direktör Dick Advocaat’ın istekleri doğrultusunda arayışlarını sürdüren Sarı-Lacivertliler, İngiltere Premier Ligi’nde Sunderland forması giyen Jeremain Lens’te mutlu sona çok yakın olduğu bildirildi. Uzun süredir gündemde olan Lens’le prensip anlaşmasına vardığı bildirildi. Sunderland’le yapılan görüşmeler sonucunda kiralık formülü üzerinden el sıkışıldığı belirtildi.

Advocaat ikna etti

Hücumun sağ ve sol kanatlarında oynayabilen 28 yaşında futbolcunun transferini, vatandaşı Advocaat’ın bitirdiği öğrenildi. Sunderland’de ilk 11’in ideal isimlerinden biri olmayan Lens’in, önümüzdeki günlerde İstanbul’a gelmesi ve sağlık kontrolleri sonrasında kendisini Sarı-Lacivertli renklere bağlayan imzası atması bekleniyor.

Sow da bastırıyor

Sarı-Lacivertliler’in, forvet hattı için düşündüğü Moussa Sow için Başkan Aziz Yıldırım, “Gelmesini isteriz, ancak kulübüne bir ödeme yapmamız mümkün değil” demişti. Tekrar Fenerbahçe formasını giymek konusunda son derece istekli olan Sow’un, bizzat kulübü Al Ahli ile görüşüp, orta yolu bulmaya çalıştığı ifade edildi. Alınan bilgiye göre Kanarya’nın da 30 yaşındaki Senegalli forvete, “Senin paranı öderiz, ancak kulübünü sen hallet” dedikleri bildirildi. Sow için şu an en uygun seçenek, kiralama olarak gözüküyor.

Yusuf Dursun



Fenerbahçe, Lens, Ziyech ve Sow transferinde sona yaklaştı

Haberin Devamı
YORUM YAZ