MENÜ

İtalya'da gündem Wesley Sneijder

İtalya'nin iki büyük spor gazetesi, dün birinci sayfalarından Wesley Sneijder'i yazdı. Haberde, Juventus'un ilk hedefinin Hollandalı yıldız olduğu ve tecrübeli futbolcu için görüşmelere yakında başlanacağı öne sürüldü.

İtalya'da gündem Wesley Sneijder

Galatasaray, Wesley Sneijder’in ısrarla takımda kalacağını belirtirken, Hollandalı yıldızla ilgili iddialar bitmek bilmiyor. Daha önce adı İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City ve Manchester United’la anılan Sneijder için Juventus’un ısrası sürüyor. İtalya’nın iki büyük spor gazetesi, dün birinci sayfalarında bu habere yer verdi. La Gazzetta dello Sport, Juventus’un teknik direktörü Massimiliano Allegri’nin ilk hedefinin Sneijder olduğunu yazdı. Haberde Allegri’nin, 4-3-1-2 dizilişinde hücuma yönelik orta saha oyuncusu olarak ilk hedefinin Galatasaraylı oyuncu olduğu bildirildi. Oyuncuyla temasa geçildiği ve olumlu yanıt alındığı belirtilirken, iki kulüp arasındaki görüşmelerin de yakında başlamasının beklendiği öne sürüldü. Sneijder’in dışında Siyah- Beyazlılar’ın, Bayern Münih’ten Shaqiri’nin de listede olduğu ifade edildi.

Semih’i de istemişlerdi

Bir başka İtalyan gazetesi Corriere dello Sport da, Hollandalı yıldızın en büyük talibi olarak gösterilen Juventus’ta CEO Beppe Moratta’nın, orta sahaya yapmak istedikleri takviye için tecrübeli oyuncuyu kısa süreli çözüm olarak gördüğü kaydedildi. Siyah-Beyazlı kulübün Sneijder için yakında zamanda ciddi girişimler yapabileceği belirtildi. Hatırlanacağı gibi bir dönem Çizme ekibi, Semih Kaya’yı da stoper bölgesi için düşünmüştü.


Hakkındaki transfer dedidokuların bitmek bilmediği Sneijder'in Manchester United, Southampton, Manchester City gibi kulüplerin peşinde olduğu biliniyordu. Wesley Sneijder, 2012–13 sezonu, devre arasında Inter tarafından satış listesine koyulan Hollandalı yıldız, ara transfer döneminde 7.5 milyon Euro'ya Galatasaray'a transfer olmuş, Sarı Kırmızılı takımda 79 maçta 22 gol kaydedip, 11 asiste imzasını atmıştı.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ