MENÜ

İşte Galatasaray'a 5-0'ı getiren Tudor dokunuşu!

Galatasaray, son dönemdeki kötü gidişe Bursa deplasmanında aldığı 5-0’lık tarihi galibiyetle son verirken, günün en çok konuşulan olayı teknik direktör Igor Tudor’un maç sonrası yaptığı gizemli açıklamalar oldu.

İşte Galatasaray'a 5-0'ı getiren Tudor dokunuşu!

Başakşehir maçından sonra çok önemli değişiklikler oldu. Bunlar takımın içinde kalması gereken konular” diyen Hırvat hocanın bu sözlerle neleri kast ettiği merak konusu oldu. Sarı kırmızılı takımı iyi bilenler bu sorunun cevabını 4 maddede topluyor. İşte Tudor’a göre, Florya’daki havayı 180 derece değiştirip, Galatasaray’ı yükselişe geçiren olaylar:

1-) KAPTANLAR LİDERLİK YAPTI

Takım kaptanları Selçuk İnan ve Wesley Sneijder, teknik direktör Tudor’un isteği üzerine son 2 hafta kahvaltı organizasyonları gerçekleştirdi. Tüm futbolcular böylelilkel aynı masa etrafında toplanıp, birlikte daha fazla vakit geçirdi. Kaptanların bu liderliği sayesinde oyuncular birbirlerine daha fazla kenetlendi.

Razvan Lucescu: Babamla beraber geliyoruz

2-) SNEIJDER İLE BUZLAR ERİDİ

Igor Tudor, F.Bahçe derbisi öncesinde Sneijder ile bir araya gelip takım adına çok önemli bir görüşmeye imza attı. Hırvat hoca, takımın 1 numaralı yıldızı olan Sneijder ile konuşarak aradaki tüm buzları eritti. Sneijder bu görüşme sonrasında antrenmanlarda daha istekli çalıştı ve maçlarda sorumluluk almaya başladı.

3-) ÖZBEK’TEN SINIRSIZ DESTEK

Başkan Dursun Özbek’in, başarısız sonuçlara karşın Tudor ve futbolculara sınırsız destek vermesi olumlu sonuç verdi. F.Bahçe derbisinden önce 3 kez Florya’ya gidip idmanları izleyen Özbek’in, mağlubiyet sonrasında “Mücadelenizden dolayı sizi tebrik ederim” demesi oyunculara büyük moral oldu.

Seyircisiz maça geri sayım

4-) TUDOR, İNADINDAN VAZGEÇTİ

Tudor, 4-0 kaybedilen M. Başakşehir maçından sonra özeleştiri yaptı ve takımın yapısına uymayan 3’lü defans sisteminden vazgeçti. Sneijder, Hakan Balta ve Sabri gibi tecrübeli isimleri yeniden ilk 11’e aldı.

Kaynak: Hürriyet

En etkileyici koreografiler

Haberin Devamı
YORUM YAZ