MENÜ

İşte en iyi Emenike

Kiralık geçirdiği sezonun ardından geri dönen Nijeryalı forvet, Fenerbahçe kariyerindeki altın dönemini yaşıyor. İlk 5 maçtaki 2 gol, 2 asistlik katkısıyla dikkat çeken Emenike, lige ilk kez bu kadar iyi başladı.

İşte en iyi Emenike

Sezon başında takıma katıldığında herkes Emenike’yi, Van Persie ve Fernandao’nun arkasında 3. alternatif olarak görüyordu. Ancak Nijeryalı futbolcu bu düşünceleri boşa çıkarttı. Sow da takıma katılmasına rağmen formayı bırakmayan Emmanuel Emenike, iki haftadır gol de atıyor, asist de yapıyor.

Ligdeki 5 maçın hepsinde forma giyen başarılı santrfor, 2 gol 2 asistlik performansıyla Fenerbahçe’deki en iyi lig başlangıcını yaşıyor. 2013-14’te 5 karşılaşmanın 4’ünde oynayan Emenike, gol atamamıştı. Bir sonraki sezon yine 5 maçın 4’ünde sahaya çıkan Nijeryalı, filleri 1 kez havalandırabildi.


Basketbolda şampiyonluk oranları belli oldu


Geçtiğimiz yılı kiralık olarak Al Ahli ve West Ham United’da geçiren Emenike, bu sezona ise fırtına gibi girdi. Hem Kasımpaşa hem de Gaziantepspor ağları sarsan Emenike, şimdi gözünü Feyenoord ve Osmanlıspor karşılaşmalarına çevirdi.

Şimdi hedef Feyenoord

Teknik direktör Dick Advocaat’ın büyük ihtimalle iki karşılaşmada da görevlendireceği Emenike, Feyenoord ağlarını havalandırırsa bu sezon UEFA Avrupa Ligi’ndeki ilk golünü atacak. Emenike, Monaco ile oynanan Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarında ise 3 kez meşin yuvarlağı filelere yollamıştı.


Fenerbahçe Feyenoord maçının İddaa oranları açıklandı


Sezon Maç Dakika Gol Asist
2013-2014 4 346 - 2
2014-2015 4 236 1 -
2016-2017 5 332 2 2

Haberin Devamı
YORUM YAZ