MENÜ

İsmail Kartal'dan Mert Günok'a müjde

Fenerbahçe'de İsmail Kartal, Akhisar maçı öncesinde Mert Günok ile bir toplantı yaparken, genç kaleciye adeta müjde gibi bir haber verdi.

İsmail Kartal'dan Mert Günok'a müjde

İsmail Kartal, Fenerbahçe takımında kimsenin formasının garanti olmadığını kendisinden Volkan Demirel'in yokluğunda üstün bir performans beklediğini aktarırken; "Akhisar ve Konyaspor maçlarında kaleyi sen koruyacaksın. Performansını değerlendireceğim. Belki de Galatasaray maçında da kaleyi sen koruyacaksın. Ne kadar iyi kaleci olduğunu herkes biliyor. Bize Galatasaray maçında kaleyi korumak istediğini göster" dediği gelen haberler arasında.

ALPER POTUK, GALATASARAY MAÇINA YETİŞECEK

Fenerbahçe'de Alper Potuk'un yaşadığı sakatlık herkesin canını sıkarken, genç futbolcunun sağ bacak arka adalesinde meydana gelen sakatlığın korkulacak kadar ciddi olmadığı bildirildi. İsmail Kartal'ın, Alper'i Akhisar maçında dinlendireceği, haftaya ise Konya'ya götüreceği bildirildi. Alper'in Galatasaray maçına kadar hazır hale geleceği ama özellikle ağır sprint idmanlarında uzak durulacağı da gelen bilgiler arasında.

Kaynak: Maraton

Haberin Devamı
YORUM YAZ