MENÜ

İsmail Kartal: 4. hakem 'at' dedi, orta hakem atmadı

Fenerbahçe Teknik Direktörü, "4. hakem, rakip takımdan Custodio'yu kast ederek orta hakeme, üst üste “At, at” dedi ama hakem atmadı." dedi.

İsmail Kartal: 4. hakem 'at' dedi, orta hakem atmadı

Fenerbahçe’nin genç çalıştırıcısı İsmail Kartal, 2-1’lik Akhisar Belediye yenilgisinin ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Karşılaşmaya mutlak galibiyet parolasıyla çıktıklarını ancak bunu başaramadıklarını belirten Kartal, “Baştan sona kadar üstündük. Tamamen kontrol bizde olmasına rağmen son 15 dakika oyun disiplininden koptuk. Biz, her an gol atabilirdik. Bir tane daha yiyebilirdik. 3-1 de bitebilirdi maç... Bizim gibi büyük takımların böyle hatalar yapmaması gerekir. Son dakikaya kadar disiplinli bir şekilde oynamamız gerekirdi. Maçı kazanıp lider olmak istiyorduk ama olmadı. Çok net pozisyonlar kaçırdık. Bu kadar gol kaçarsa,
kazanamazsınız. Arka tarafı çok boş bıraktık” diye konuştu. Rakiplerinin, başarılı bir oyunun ardından 3 puanı aldığını söyleyen 53 yaşındaki teknik adam, “Bu maçtan ders çıkarıp önümüze bakacağız. Akhisar’ı tebrik ediyorum. Taraftarlarımızdan özür diliyorum” yorumunu yaptı.

‘Hakem Custodio’yu atmadı!’

Mücadele içinde ilginç bir anın yaşandığını da kaydeden Fenerbahçe Teknik Direktörü şunları söyledi: 49. dakikada 4. hakem, rakip takımdan Custodio’yu kast ederek orta hakeme, üst üste “At, at” dedi ama hakem atmadı. Aynı pozisyonun devamında Sow’un avantajı varken karşı karşıya hem bizim avantajımızı kesti hem oyuncuyu atmadı. Bu bana biraz düşündürücü geldi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ