MENÜ

İngiltere Türkiye maçı hangi kanalda saat kaçta ne zaman? İngiltere Türkiye maçı 11'ler

İngiltere Türkiye maçı Avrupa Futbol Şampiyonası öncesi A Milli Takımımız'ın en önemli hazırlıklarından. Manchester kentinde oynanacak mücadele, Türkiye'nin Euro2016 kadrosunun revize edilmesinde de Fatih Terim'e fikir verecek. Karadağ ve Slovenya ile oynanacak hazırlık maçları öncesi en zorlu 90 dakika bu olacak. Peki İngiltere Türkiye maçı saat kaçta hangi kanalda ve kadrolar nasıl?

İngiltere Türkiye maçı hangi kanalda saat kaçta ne zaman? İngiltere Türkiye maçı 11'ler

İngiltere Türkiye maçı kısa bir süre sonra Fransa'da düzenlenecek olan Euro2016 Avrupa Futbol Şampiyonası öncesi en önemli sınavlardan biri olacak. Türkiye İngiltere maçı ile Fatih Terim, daha önce açıkladığı Euro2016 kadrosuna da biraz daha şekil vermek için fikir sahibi olacak.

Türkiye İngiltere maçı sonrası Karadağ ve Slovenya ile oynayacağı maçlara kadrosunu biraz daha netleştirmiş olacarak çıkacak. Arda Turan, Nuri Şahin, Burak Yılmaz ve Serdar Aziz gibi önemli yıldızların mücadele edemeyeceği 90 dakika İngiltere'nin Manchester kentinde Manchester City'ye de ev sahipliği yapan City of Manchester / Ettihad Stadı'nda oynanacak.

İNGİLTERE TÜRKİYE CANLI

Futbolseverler, Süper Lig başta olmak üzere Avrupa liglerinin son bulduğu böyle bir dönemdi, "İngiltere Türkiye maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda ve İngiltere Türkiye maçı muhtemel 11'leri nasıl" sorularını merak ediyor. Haberimizin devamında Türkiye'nin İngiltere ile oynayacağı hazırlık maçının tüm detayları mevcut.

Fatih Terim'in üzdüğü 12 isim

İNGİLTERE TÜRKİYE KADROLARI BELLİ OLDU

İngiltere'nin 11'i: Hart, Walker, Cahill, Stones, Rose, Dier, Wilshere, Alli, Sterling, Kane, Vardy

Türkiye'nin 11'i: Volkan Babacan, Gökhan Gönül, Hakan Balta, Mehmet Topal, Caner Erkin, Selçuk İnan, Ozan Tufan, Oğuzhan Özyakup, Hakan Çalhanoğlu, Volkan Şen, Cenk Tosun.

İngiltere ilk 11'i:

Joe Hart - Walker - John Stones - Cahill - Rose - Dele Alli - Dier - Wilshere - Sterling - Jamie Vardy - Harry Kane


İşte Milliler'in EURO2016 aday kadrosu

Dünya Kupası'nı kazanıp Avrupa Futbol Şampiyonası'nda mutlu sona ulaşamamış olan tek Avrupa ekibi konumundaki İngiltere Milli Takımı'nın tek hedefi Fransa'da kupayı kaldırmak.

2014 Dünya Kupası'nda gruptan çıkamayarak büyük hayal kırıklığı yaratan İngilizler, Euro2016'da yolun sonuna kadar gitmeyi arzuluyorsa Rusya, Slovakya ve Galler ile karşı karşıya geleceği B Grubu'nu sorunsuz şekilde geçmek zorunda.

İNGİLTERE TÜRKİYE MAÇI YAYIN BİLGİLERİ

İngiltere Türkiye maçı, 22 Mayıs pazar akşamı (bugün) TSİ 19.15'te Manchester şehrinde Manchester City'nin stadı Ethiad Stadium'da oynanacak. Karşılaşma, daha önce TV 8'den canlı olarak yayınlanacağı duyurulmasına rağmen, ATV'den ekranlara gelecek.

Fatih Terim: 3-4 oyuncu daha çağırabiliriz

İNGİLTERE TÜRKİYE MAÇININ HAKEMİ KİM?

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, millilerin 2016 Avrupa Şampiyonası (EURO 2016) hazırlıkları kapsamında 22 Mayıs Pazar günü İngiltere'yle deplasmanda oynayacağı maçı Almanya Futbol Federasyonundan Deniz Aytekin'in yöneteceği bildirildi.

Deniz Aytekin'in yardımcılıklarını Guido Kleve ve Mike Pickel, dördüncü hakemlik görevini ise Daniel Siebert'in yapacağı kaydedildi.

TÜRKİYE'NİN EURO2016 KADROSU

Kale: ⁠⁠⁠Volkan Babacan (Başakşehir), Onur Kıvrak (Trabzonspor), Harun Tekin (Bursaspor) Ali Şaşal (Eskişehirspor)

Savunma: Gökhan Gönül (Fenerbahçe), Şener Özbayraklı (Fenerbahçe), Caner Erkin (Fenerbahçe) , İsmail Köybaşı (Beşiktaş) , Serdar Aziz (Bursaspor), Semih Kaya (Galatasaray), Çağlar Söyüncü (Altınordu), Ahmet Çalık (Gençlerbirliği), Hakan Balta (Galatasaray), Mehmet Topal(Fenerbahçe)

Orta saha:Selçuk İnan (Galatasaray), Hakan Çalhanoğlu (Bayer Leverkusen), Nuri Şahin (Dortmund), Mahmut Tekdemir (Başakşehir), Ozan Tufan (Fenerbahçe), Olcay Şahan(Beşiktaş), Alper Potuk (Fenerbahçe), Volkan Şen (Fenerbahçe), Arda Turan (Barcelona), Oğuzhan Özyakup (Beşiktaş), Yasin Öztekin (Galatasaray) , Emre Mor (FC Nordsjaelland) , Gökhan Töre (Beşiktaş), Yunus Mallı (Mainz)

Forvet: Cenk Tosun (Beşiktaş), Burak Yılmaz (Guoan) Mevlüt Erdinç (Guingamp)

EURO2016 KADROSUNA TAKVİYE OLABİLİR

Yaklaşan EURO 2016 öncesi 31 kişilik geniş aday kadroyu açıklayan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, çok sürpriz bir açıklamada bulundu.

Kadroya almadığı bazı isimler nedeniyle eleştirilen Fatih Terim, "Her an 3-4 oyuncuyu daha kadroya çağırabiliriz" ifadelerini kullandı.

Canlı yayında A Spor'a konuşan Fatih Terim şu açıklamayı yaptı:

"Açıkladığımız 31 oyuncu dışında kafamızda 3-4 oyuncu daha var. Her an onları da çağırabiliriz kadroya. Onların da pasaportlarını aldık. Her an çağırabiliriz kadroya. Bazen bir sakatlık olur, değişim gerekli olur. Bu tür durumlara hazırlıklı olmak lazım."

TFF'DEN BOMBA! Serdar Aziz, Galatasaray'da

FATİH TERİM'DEN İDDİALI AÇIKLAMA

Fatih Terim'in İngiltere maçı öncesi önemli değerlendirmeleri şu şekilde:

"Roy Hodgson benim eski dostum. Kendisi önemli bir teknik direktör. İngiltere'ye de çok şey kattı. Biz de İngiltere gibi yarın en iyi 11'imizi süreceğiz sahaya. Artık turnuva yaklaşıyor. "

"Her hazırlık maçı bizim için önemli. İngiltere elemelerde puan kaybetmeden EURO 2016'ya yükseldi. Bu yüzden de yarın en iyi oyunlarımızdan birini oynamalıyız."

'Eksiklerimiz çok ama...'

"İngiltere'nin gruptan çok rahat çıkacağını ve daha önce yaşadıkları hayal kırıklıklarını yaşamayacaklarını düşünüyorum. Arda, Burak, Serdar Aziz, Nuri Şahin birçok oyuncumuz yok evet. Ama bize göre eksik yok. 11 oyuncuyla sahaya çıkacağız. Türk Milli Takımı'nın kimseden çekinecek durumu yok!"

GÖRÜNTÜSÜ SIZDI! A Milli Takım'a özel uçak

İNGİLTERE'DE KIRMIZI ALARM

Türkiye ile İngiltere arasında oynanacak özel maç öncesi Ada polisi teyakkuza geçti.

Uzun bir aranın ardından Wembley’de değil Etihad Stadı’nda maç ayarlayan İngilizler’in, holigan taraftarlarının maça gelebileceği şüphesiyle yoğun güvenlik önlemleri alacakları öğrenildi. Farklı İngiliz takım taraftarlarının birbirleriyle kapışabilecekleri şüphesinin yanında, 2 bin bilet satılan Türk taraftarlar ile ilgili de endişeler bulunduğu belirtilirken, stat ve çevresinde atlı ve köpekli yaklaşık 5 bin polisin görev alacağı öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ