MENÜ

İngiltere bu kareyi konuşuyor: Simon Mignolet

İngiltere Premier Lig'de Chelsea, Liverpool deplasmanından hayatî derecede önemli 1 puanla ayrılırken, 24. dakikada Chelsea adına gelen David Luiz'in frikik golü İngiltere'de günün konusu oldu.

İngiltere bu kareyi konuşuyor: Simon Mignolet

İngiltere Premier Lig'de 23. hafta karşılaşmasında Liverpool, kendi evinde Anfield Road'da lider Chelsea'yi ağırladı. 90 dakika 1-1'lik skorla sona ererken Chelsea, Arsenal'in kendi evinde Watford'a yenilmesi ve Tottenham'ın da Sunderland'le berabere kalmasıyla şampiyonluk yolunda dev bir adım atmış oldu.

Mignolet'nin o anı...

Maçın 24. dakiaksında ise çok ilginç bir gol oldu. Chelsea'nin frikik kullanacağı esnada topun başındaki Brezilyalı oyuncu Willian, içeride arkadaşlarına bakarken Liverpool'un Belçikalı kalecisi Mignolet de savunmasını organize ediyordu. Ancak arkalardan gelen David Luiz bir anda ayak içiyle çok sert bir şut çıkardı ve harika bir gol attı.

Chelsea yedek kulübüesi ve sahadaki oyuncular dahil tüm Anfield Road kısa bir şok yaşarken Jürgen Klopp takımına, Simon Mignolet ise savunmasına kızıyordu.

Sivassporlu eski oyuncu Kamil Grosicki, Hull City'de!

Penaltı kurtarınca barış sağlandı

İkinci yarıda 57. dakikada Hollandalı Georginio Wijnaldum, Liverpool adına beraberliği getirirken, 76'da Chelsea'de kazanılan penaltıyı Diego Costa gole çeviremedi. Bir başka deyişle ise Mignolet golü kurtardı ve takımının kazandığı 1 puanda büyük pay sahibi oldu.

Kurtarışın ardından takım arkadaşları Mignolet'ye doğru koşarak onu tebrik ettiler.


Sivassporlu eski oyuncu Kamil Grosicki, Hull City'de!




West Ham United'tan taraftara Payet teklifi

Haberin Devamı
YORUM YAZ