MENÜ

Hatem Ben Arfa'da kader haftası

Fransız yıldızın menaceri, kendileriyle görüşen kulüplere mali taleplerini iletti: 4 milyon Euro (13.2 milyon TL) imza parası, senelik 3.5 milyon Euro (11.5 milyon TL) garanti ücret...Hatem Ben Arfa’nın maddi istekleri yüksek. Yönetim bu nedenle kararsız. Ancak tek bir yıldız transferi yapılacağı için, bütçenin büyük bölümü 29 yaşındaki oyuncu için ayrılabilir.

Hatem Ben Arfa'da kader haftası

Fenerbahçe’nin yanı sıra Avrupa’dan yaklaşık 20 takımın peşinde olduğu Hatem Ben Arfa, sonunda şartlarını belirledi.

Oyuncunun menaceri Dumitrascu, kendileriyle görüşme yapan kulüplerle temas kurdu. Fransız menacer, oyuncusunun 4 milyon Euro (13.2 milyon TL) imza parası ve senelik 3.5 milyon Euro (11.5 milyon TL) garanti ücretten en az 3 yıllık sözleşme talep ettiğini iletti.


Fikret Orman: Sağ bek ve kaleci aldım


RVP 5.7 milyon Euro alıyor!

Van Persie’ye 5.7 milyon Euro (18.8 milyon TL) ve Nani’ye 4.3 milyon Euro (14.2 milyon TL) ödeyen Sarı-Lacivertliler için normalde bu rakamlar çok yüksek değil. Ancak Fenerbahçe için de bu sezon, normal bir sezon değil. UEFA ile transfer harcamaları konusunda yapılan anlaşma nedeniyle yönetim dikkatli davranmak zorunda. Bu nedenle Ben Arfa’nın talepleri, Fenerbahçe’nin belirlediği sınırların üstünde.


Herkes Arda'yı konuşuyor!


Feghouli kaptırıldı

Yönetim bu hafta transfer çalışmalarıyla ilgili bir toplantı yapacak. Ana gündem maddesi de Ben Arfa olacak. Sarı-Lacivertliler, her şeye rağmen bir yıldız transferi yapmaya kararlı. Bonservisi elinde olan Feghouli, West Ham’a gitti.

Kanarya, Ben Arfa’yı da kaçırmak istemiyor. Yönetim kurulu toplantısında, “Bütçenin büyük bölümünü bu oyuncuya ayırıp, taraftarları heyecanlandıracak, forma satışlarını artıracak” bir transfere imza atıp atmama konusu tartışılacak. Eğer toplantıda bu konuda fikir birliğine varılırsa, Ben Arfa’nın taleplerine ‘Evet’ denilecek.


İşte biten transferler!

Haberin Devamı
YORUM YAZ