MENÜ

Guti hazır kıta

Real Madrid U-19 takımının teknik direktörüğünü yapan Guti, Beşiktaş Başkanı Fikret orman'dan gelen "Şenol Güneş'in yardımcısı ol" önerisine olumlu yanıt verdi. Güneş'ten onay çıkması halinde 41 yaşındaki çalıştırıcının teknik ekibe dahil olması bekleniyor.

Guti hazır kıta

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, sezon sonunda yaptığı açıklamada teknik direktör Şenol Güneş’e yardımcı bir çalıştırıcı baktıklarını söylemişti. Bu doğrultuda; Yusuf Şimşek ve İlhan Mansız gibi isimlerin üzerine yoğunlaşan yönetimin, 2 ismin de Şenol Güneş’ten veto yemesinin ardından rotasını İspanya’ya çevirdiği bildirildi.

2010-12 sezonları arasında Beşiktaş’ta forma giyen ve şu anda Real Madrid’in U-19 takımında yardımcı teknik direktörlük yapan Guti Hernandez’le görüşmelere başlayan Başkan Fikret Orman’ın, önceki akşam Madrid’te 41 yaşındaki çalıştırıcıyla masaya oturduğu kaydedildi.

Planlar geleceğe yönelik

Fikret Orman ile görüşmesinde Şenol Güneş’in yardımcısı olmaya gayet olumlu yaklaşan Guti’nin kısa sürede tekrar Türkiye’ye dönmeye sıcak baktığı kaydedildi. Başkan Fikret Orman’ın Guti’yi önümüzdeki sezonlarda A Takım’ın teknik direktörü yapmak istemesinin bu görüşmede bir hayli etkili olduğu öğrenildi. Başkan Orman’ın, teknik direktör Şenol Güneş’le yapacağı görüşmenin ardından resmi imzaları atmayı planladığı ifade edildi.

Beşiktaş’ta 2010-12 sezonunda forma giyen Guti, son 2 sezondur Real Madrid U-19 takımının başında.

Haberin Devamı
YORUM YAZ