MENÜ

Griezmann'ı tutmazsan...

Atletico Madrid, Şampiyonlar Ligi ilk maçında Galatasaray'ı 2-0 yenerken, takımın en önemli oyuncularından Antoine Griezmann attığı iki golle takımına galibiyeti getirdi. Galaatsaray'ın genç Fransız için herhangi bir önlem almaması ise dikkat çekti.

Griezmann'ı tutmazsan...

Son 4 sezon Şampiyonlar Ligi'ne ön eleme bile oynamadan katılan ancak ilk maçlarında hep puan kaybeden Galatasaray, Devler Ligi'ne yine hüsranla başladı.

Geçtiğimiz sezon ilk maçında Anderlecht'le kendi sahasında son dakikada atılan golle 1 puanı kurtaran Galatasaray, bu sezon ise grubun favori takımı Atletico Madrid'e 2-0 mağlup oldu.

Griezmann'a önlem yok!

Bu sezon yaptığı transferlerle dikkat çeken ve güçlü bir kadroya sahip olan Atletico'da geçen seneden bu yana Fransız oyuncu Antoine Griezmann'ın performansı dikkat çekiyor.

Hatta Galatasaray maçı öncesi muhtemel ilk 11'ler yazılırken, Fransız oyuncu direkt olarak kadroya yazılıp yanında kimin oynayacağı (Torres - J. Martinez) ya da tek forvet oynayıp oynamayacağı tartışılıyordu.

Ciddi şekilde önlem alınması gereken, sadece gol yollarında değil pas geçişlerinde bile markaj uygulanması gereken 24 yaşındaki oyuncuya hiç bir önlem alınmadı.

Fransız yıldız da biri boş kale olmak üzere, rahat pozisyonda iki gol attı ve dakikalar 25'i gösterdiğinde maça noktayı koyup, Barcelona derbisi yorgunu takımına İstanbul'u rejenerasyon gezisine çevirdi!

Haberin Devamı
YORUM YAZ