MENÜ

Göztepe'den Pektemek atağı

Beşiktaş’ın kadro rotasyonunda şans bulamayan Mustafa Pektemek’e eski hocası talip oldu. Tamer Tuna, başarılı forvetin devre arasında Göztepe’ye alınmasını istedi. Pektemek de İzmir ekibini istiyor.

Göztepe'den Pektemek atağı

Sezonun flaş takımlarından biri olan Göztepe’de transfer çalışmaları erken başladı. Sarı- Kırmızılılar, forvete alternatif kazandırmak için Beşiktaş’tan Mustafa Pektemek’i gündemine aldı. Siyah-Beyazlı takımın lig ve Şampiyonlar Ligi serüveninde kendisine henüz yer bulmayı başaramayan golcü oyuncunun eski hocası Tamer Tuna tarafından Göztepe’ye istendiği ortaya çıktı. Geçen sezon Başakşehir’de kiralık olarak forma giyen Mustafa Pektemek’in devre arasında aynı yöntemle sezon sonuna kadar kadroya katılması gündemde. Pektemek’in de İzmir ekibinde daha fazla süre almak adına bu transfere sıcak baktığı gelen haberler arasında.

Jahovic kulaklarını tıkadı

Öte yandan milli maçlar nedeniyle lige verilen arada 1’inci Lig ekibi Manisaspor ile Adnan Süvari Tesisleri’nde oynadığı hazırlık maçını 2-0 kazanan Göztepe geçer not aldı. Teknik direktör Tamer Tuna, ligde forma şansı bulamayan birçok oyuncusuna görev verirken, genç çalıştırıcının sergilenen performanstan memnun kaldığı öğrenildi. Özellikle karşılaşmada 2 gol atan Jahovic’in ortaya koyduğu oyun kurmayların yüzünü güldürürken, Makedon yıldızın transfer dedikodularına kulağını kapadığı ve sadece maçlara odaklandığı ifade edildi.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ