MENÜ

Gökhan Gönül yıkıldı!

Beşiktaş’ın Milli yıldızı Gökhan Gönül, ilk 11’de başladığı Kasımpaşa maçının 50. dakikasında kendi takımının filelerini havalandırdı. Tecrübeli sağ bek, bu golün ardından büyük üzüntü yaşandı.

Gökhan Gönül yıkıldı!

Siyah-Beyazlılar’ın tecrübeli futbolcusu Gökhan Gönül, takımının dün akşamki Kasımpaşa mücadelesine ilk 11’de başladı.

Karşılaşmanın ilk düdüğünden önce sahaya ısınmaya çıkmasının ardından bir süre sonra sağ bacağında ağrı hisseden Milli futbolcu, sağlık heyetinin tedavisinin ardından oyuna sağ bek hattında başladı. 1-0 önde kapattıkları ilk yarıda başarılı bir görüntü sergileyen 31 yaşındaki futbolcu, ikinci yarıda ise büyük bir şok yaşadı. 47. dakikada Tunay Torun’un attığı golle maça denge gelmesinden sadece 3 dakika sonra Gökhan, topu kendi fileleriyle buluşturdu.. 50. dakikada ceza sahası yayı önünden havalanan topu penaltı noktasının üstünde indirmek isteyen Andre Castro’dan önce meşin yuvarlağa hamle yapan Gönül, sağ ayağıyla yaptığı ters vuruşla takım arkadaşı Fabri’yi avladı.

Beşiktaş’la siftahı yaptı!

Fenerbahçe’de görev yaptığı 9 sezonun ardından yeni dönem öncesinde Beşiktaş’la anlaşan Gökhan Gönül, Siyah-Beyazlılar’daki ilk sayısını dün akşamki maçta kendi kalesine attı.

İstatistikte Kartal’dan büyük fark

Kasımpaşa deplasmanından puansız dönen Siyah-Beyazlılar, rakibine 2-1 kaybetse de maç içerisindeki istatistiklerde rakibine adeta fark attı. 90 dakikanın sonunda yüzde 67’ye 33’lük topla oynama yüzdesiyle rakibine büyük üstünlük kuran Kartal, rakip kaleyi 21 kez yokladı. Paşa ise maç içinde sadece 9 şut atabildi. Oyun içerisinde 523 pas yapan Şenol Güneş’in öğrencileri, 224 başarılı pas yapan ev sahibi ekibi bu alanda da geçti.

'Gökhan transferi gösteriyor ki...'

Haberin Devamı
YORUM YAZ