MENÜ

Gökay Güney kimdir?

Galatasaray'ın Sivas Belediyespor ile oynadığı mücadelede İgor Tudor, genç oyunculara şans verdi. 10. dakikada Sinan Gümüş'ün attığı golde Gökay Güney'in attığı pas dikkatlerden kaçmadı. Peki, Gökay Güney kimdir? Detaylar haberimizde...

Gökay Güney kimdir?

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanş maçında Sivas Belediyespor ile Galatasaray karşılaştı. İgor Tudor kadro tercihini fazla forma şansı bulamayan oyunculardan ve gençlerden yana kullandı.

Maçın dikkat çeken isimlerinden birisi Galatasaray'ın altyapısından yetişen Gökay Güney oldu. 10. dakikada Sinan Gümüş'ün attığı golde attığı pasla dikkatleri üzerine çeken Gökay Güney, oyun tekniği ve zekasıyla ön plana çıktı.

Gökay Güney kimdir?

19 Mayıs 1999 doğumlu olan 18 yaşındaki Gökay için hocaları "Mini Gerard" diyorlar. Orta saha pozisyonunda oynayan genç futbolcu 2011 yılında Galatasaray altyapısında futbola başladı. 2016 yılında profesyonel olan genç yıldız Galatasaray'ın gelecekte orta sahayı emanet etmesi beklenen futbolculardan. 18 yaşındaki yıldız adayı, ilk milli maçına U18 takımıyla Romanya karşısında çıkmıştı. 2017 yılında U19 milli takımına seçilen Gökay, milli forma ile toplam 7 maça çıktı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ