MENÜ

Giuliano'dan büyük fedakarlık!

Fenerbahçe'de teknik patron Aykut Kocaman ve doktor Burak Kunduracıoğlu’nun “Biraz daha zamana ihtiyacın var” demesine rağmen tüm riskleri alarak sahaya çıkan Sambacı Giuliano, gönülleri fethetti.

Giuliano'dan büyük fedakarlık!

Geçirdiği omuz operasyonun ardından 1 ay kadar takımdan ayrı kalması beklenen Fenerbahçeli futbolcu Giuliano’nun Medipol Başakşehir maçıyla sahalara erken dönüşünün altında büyük bir fedakarlık hikayesinin olduğu ortaya çıktı. Kulüp doktoru Burak Kunduracıoğlu, oynaması halinde alacağı tüm riskleri Brezilyalı oyuncuya anlatırken, teknik direktör Aykut Kocaman da “Biraz daha zamanın var. Tam olarak iyileştiğinde seni oynatalım” uyarısında bulundu.

Bu ikazlara rağmen geçtiğimi hafta içinde hocasına 3 kez “Oynamak istiyorum” diyen Sambacı, bu özverisiyle hem takım arkadaşları hem de teknik heyetin gönlünü bir kez daha fethetti. Aykut Hoca ile yaptığı görüşmede Brezilya Milli Takımı’na gidememe ihtimalini bile göze alarak, “Oynamam gerekiyor. Takımın bana ihtiyacı var. Ligdeki en kritik maçlardan biri. Kendimi buraya ait hissediyorum. Tüm riskleri de biliyorum ve beni oynatırsanız kendime dikkat edeceğime söz veriyorum” ifadelerini kullandı.

Fernandao'nun büyük değişimi! 108 kilodan krallığa...

6 KİLOMETRE KOŞTULAR

Deneyimli teknik adam da öğrencisine hafta boyunca 5’e 2 çalışmaların dışında yükleme yapmadı. Sadece son idmanda takım çalışmasına dahil edip, onu ilk 11’e hazırladı. Maçın Samandıra’daki taktik toplantısında önde yapılacak baskı konusunda takımı bilgilendirirken koşu mesafelerinin önemine dikkat çeken Kocaman, “Daha çok koşmanızı ve topa sahip olmanızı istiyorum” demişti. Giuliano’nun ilk yarıda 6 kilometre, diğer Brezilyalı oyuncu Josef’in en az onun kadar mesafe kat etmesi ‘Koşmayı sevmeyen’ Brezilyalı oyuncuları öne çıkaran bir başka konu oldu.

Kaynak: Şampiy10

Sezon sonu sözleşmesi bitiyor! 3 büyükler...

Haberin Devamı
YORUM YAZ