MENÜ

Gil'in formülü belli

Kara Kartal, Çin Ligi ekibi Shandong Luneng’in formasını giyen Carlos Gil için ısrarını sürdürüyor. 29 yaşındaki Brezilyalı’dan bonservis sorununu çözmesini isteyen yönetim, Dinamo Kiev’li Domagoj Vida için de girişimlerine devam ediyor.

Gil'in formülü belli

Teknik direktör Şenol Güneş’in isteği doğrultusunda stoper bölgesine yeni bir isim kazandırmak için çalışmalarını sürdüren Siyah-Beyazlılar, kulübe menacerler tarafından önerilen Carlos Gil konusunda ısrarını sürdürüyor. Çin Ligi ekibi Shandong Luneng’de forma giyen 29 yaşındaki Brezilyalı’ya Şenol hocadan olumlu raporun gelmesinin ardından temaslarını hızlandıran yönetimin, futbolcudan bonservis sorunun çözmesini istediği öğrenildi. Geçen sezonun ara transfer döneminde katıldığı Çin ekibinde mutlu olmayan tecrübeli oyuncunun, alacakları karşılığında bonservisini almak için çaba gösterdiği ifade edildi.

Vida için pres sürüyor

Ukrayna ekibi Dinamo Kiev’in Hırvat stoperi Domagoj Vida için de temaslarını sürdüren yönetimin, Gil ya da bu ismi Beşiktaşlı yapmakta kararlı olduğu bildirildi. Bu konuda çalışmalarını sürdüren yönetimin, Gil’in bonservis sorununu çözememesi halinde Vida’yı takıma kazandırabileceği konuşuluyor. Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ