MENÜ

Gerçek bir 10 numara: Wesley Sneijder

100. maçında attığı golle Gençlerbirliği karşılaşmasının kahramanı olan Wesley Sneijder, performansıyla 10 numaralı formasının hakkını sonuna kadar verdi. Cim Bom, Hollandalı yıldızının gol attığı ligdeki 18. maçın hepsini de kazandıç

Gerçek bir 10 numara: Wesley Sneijder

Aslan’da, kritik Gençlerbirliği galibiyetinde 3 puanı getiren golü, Wesley Sneijder filelere yollamıştı. Sezonun son bölümünde form grafiğini giderek yükselten Sneijder, takımının şampiyon olması adına tıpkı takım arkadaşları gibi elinden geleni yapıyor, 10 numaranın hakkını da sonuna kadar veriyor. Cim Bom’un hücum planlarında başrolü oynayan Sneijder’in, bu maç öncesi midesinde sıkıntı vardı. Ancak her türlü olumsuzluğa rağmen teknik ekibe oynamak istediğini belirten Hollandalı oyuncu, Başkent ekibi karşısında istekli futbolunu golle süsleyerek, tribünleri ayağa kaldıran isim oldu. Önümüzdeki hafta Beşiktaş karşısında şampiyonluk maçına çıkacak olan Sneijder, “Umarım bu derbide Beşikaş’a gol atarım. Şampiyonluk baskısı hissetmiyorum. Ne zaman şampiyon olursak, o zaman şampiyon olduk diyebiliriz” dedi.

‘Yeni sözleşme’ mesajı...

Gençler önünde 100. maçında 34. golünü atan 30 yaşındaki futbolcu, ligde gol attığı maçlarda da geleneği bozmadı. Galatasaray, Sneijder’in rakip fileleri havalandırdığı 18. maçında 18. galibiyetini aldı. Cim Bom’un 4. yıldız savaşında kilit rol oynayan Sneijder, bu futboluyla da, seçimden sonra gelecek yönetime de ‘yeni sözleşme’ mesajını göndermiş oldu. 2016’da kontratı bitecek olan yıldız oyuncu, sezon sonunda yeni bir anlaşmayla kafası rahat olarak önümüzdeki sezona başlamanın planlarını yapıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ