MENÜ

Gençlerbirliği Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Gençlerbirliği Galatasaray maçı ile milli aranın ardından Süper Lig'de heyecan devam edecek. Galatasaray Gençlerbirliği karşısında Ankara 19 Mayıs Stadı'nda sahaya çıkacak. Kadroda Wesley Sneijder, Kolbein Sigthorsson ve Serdar Aziz, 'Galatasaray Gençlerbirliği maçı hangi kanalda saat kaçta ne zaman?' sorusunun cevabı haberimizde. 'Gençlerbirliği Galatasaray canlı' linkinden takip edebilirsini

Gençlerbirliği Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Galatasaray Gençlerbirliği maçına birçok oyuncusundan yoksun olarak çıkacak. Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında oynanacak olan Gençlerbirliği Galatasaray maçı Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak. 15 Ekim Cumartesi saat 20.00'de başlayacak olan maçı Lig TV naklen yayınlayacak.

Gençlerbirliği ile deplasmanda kozlarını paylaşacak olan Galatasaray'ın kamp kadrosu da belli oldu. Kulüpten yapılan açıklama şöyle: "Wesley Sneijder ve Kolbeinn Sigthorsson dışında sağlık sıkıntıları nedeniyle kadroda olmayan oyuncumuz yok.Serdar Aziz'in tedavisi tamamlandı, sakat değil; maç eksiği nedeniyle kadroda bulunmuyor. Martin Linnes,Salih Dursun ve Eray İşcan da maç kadrosunda yer almıyor."

Maç kadrosu:
Muslera, Hamit, Yasin, Selçuk, Eren, Podolski, Sinan, Cenk, Bruma, Chedjou, Hakan, Carole, Semih, Tolga, Josue, De Jong, Cavanda, Sabri.

GENÇLERBİRLİĞİ - GALATASARAY CANLI / GRAFİKLİ ANLATIM

Normal şartlar altında sağ açıkta düşünülen ve Antalya maçında attığı 2 golle takımına 3 puanı getiren Podolski, bu kez ileri uçta oynamaya hazırlanıyor. Alman futbolcuya kanatlardan Sinan Gümüş ve Bruma ikilisi destek verecek. Bir diğer sakat futbolcu Sneijder’in yerine de Josue’nin görev yapması gündemde. Merkezdeki Tolga Ciğerci-Selçuk İnan ikilisi bozulmayacak. Beklerde Cavanda ve Carole’ün oynamasına kesin gözüyle bakılırken, bir diğer rotasyon da defansın göbeğinde yaşanacak.

Milli takımda sakatlanan ve Gençlerbirliği deplasmanına yetişmesi zor görünen Hakan Balta’nın yerine Semih Kaya’nın şans bulması gündemde. Sezon başından beri tek bir dakikası bile olmayan genç savunmacının partneri de Chedjou olacak. Milli mesai ve seyahatlerden yorgun düşen Muslera da, takımla tek antrenmana katılacak olsa bile Başkent deplasmanında ilk 11’de görev alacak.

Galatasaray'ın FIFA isyanı!

GALATASARAY GENÇLERBİRLİĞİ'NE HAZIRLANIYOR!

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’de 15 Ekim Cumartesi günü deplasmanda Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde teknik direktör Jan Olde Riekerink yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların, ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından pas ve topa sahip olma çalışmaları yaptığı bildirildi. Antrenmanın son bölümünde ise üç ayrı takım halinde dar alanda 5’e 5 çift kale maç oynandığı belirtildi.

Sarı-kırmızılı takım, hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

Galatasaray'da 5 oyuncuda sona doğru

ASLAN AVCISI İŞBAŞINDA!

Bogdan Stancu, eski takımı Galatasaray’ın bir kez daha kâbusu olmak için hazırlanıyor. Sarı-Kırmızılı takımı boş geçmeyen Stancu, İbrahim Üzülmez’in en önemli silahı...

Bir dönem büyük umutlarla geldiği Galatasaray’dan gönderilen ve Gençlerbirliği’nde kendisini yeniden bulan Bogdan Stancu, eski takımına acımıyor.

Bugüne kadar Galatasaray’a karşı 9 kez rakip olan Rumen futbolcu, 5 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Aslan’a karşı her defasında üst düzey bir motivasyonla sahada olan Stancu, yine Kırmızı-Siyahlı takımın en büyük kozu olacak.

Geride kalan 6 haftada 10 puan toplayarak geçen sezonki başarılı performansını sürdüren Gençlerbirliği’nde teknik direktör İbrahim Üzülmez, milli takımından dönen Stancu’yla özel olarak ilgileniyor.

Tarık Çamdal'dan olay sözler!

Forvet hattında Rumen golcüyü kullanacak olan Üzülmez, oyuncusuyla yaptığı görüşmede, “Milli aradan yorgun döndün biliyorum. Ancak senin tecrübene ve ustalığına bu maçta çok işimiz düşecek” diyerek oyuncusundan hazır olmasını istedi.

Üzülmez, geçen maçlarda forvette kullandığı Vedat’ı ise hamle oyuncusu olarak düşünüyor.

GENÇLERBİRLİĞİ GALATASARAY MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

Gençlerbirliği: Per Johannes Hopf, Ahmet Çalık, Serdar Gürler, Abdul Rahman Khalili, Ahmet Oğuz, Michel Landel, Aydın Karabulut, Selçuk Şahin, Ante Kulusic, Uğur Çiftçi, Bogdan Stancu.

Galatasaray: Muslera, Sabri, Chedjou, Semih, Carole, Tolga Ciğerci, Selçuk İnan, Bruma, Yasin, Podolski.

Galatasaraylı futbolcu Lionel Carole değerini 4'e katladı!

Haberin Devamı
YORUM YAZ