MENÜ

Galatasaraylı Gomis kafa karıştırıyor

Menajeri Mendy, “Çin’den yıllık 7 milyon Euro teklif aldık, ya zam yapın ya bunu değerledirelim” dedi, yönetimden, “Değerini bulan herkes satılır” mesajı geldi. Sarı-Kırmızılılar, Fransız futbolcu için resmi teklifleri bekliyor.

Galatasaraylı Gomis kafa karıştırıyor

Süper Lig’de Galatasaray formasıyla 29 kez fileleri havalandırarak gol kralı olan ve kariyer rekorunu kıran 32 yaşındaki Bafetimbi Gomis, transfer dönemindeki tavırlarıyla kafa karıştırıyor. Hem performansı hem de sempatik kişiliğiyle kısa sürede taraftarın sevgilisi haline gelen Fransız futbolcu, menaceriyle birlikte Galatasaray’a haber göndererek sözleşmesine zam istiyor.

3 milyon 350 bin Euro alıyor

Menajer Mendy, Galatasaraylı yöneticilerle yaptığı görüşmede, Çin’den yıllık 7 milyon Euro civarında teklif aldıklarını, Sarı- Kırmızılı kulüpteki mukaveleye zam düşünülmemesi halinde bunu değerlendirmek istediklerini iletti. Galatasaray’dan yılda 3 milyon 350 bin Euro garanti ücret alan Gomis konusunda, yönetimin tavrı çok net.

Yerine golcü bakıyorlar

Kulüp başkanı Mustafa Cengiz, “Değerini bulması halinde Gomis’i satabiliriz” diyerek transfer mesajını verdi. Sarı-Kırmızılılar şimdi, menacer Mendy’nin bahsettiği Çin kulüplerinden gelecek teklifleri bekliyor. Bir yandan da tecrübeli futbolcunun yerine yapılabilecek, Şampiyonlar Ligi seviyesinde bir golcü arayışı devam ediyor.

İlk kriz Kayseri’de patlamıştı

Gomis, alacaklarının ödenmediğini öne sürerek 18. haftadaki Kayseri deplasmanı öncesi idmanlara çıkmamış ve maça götürülmemişti. Bir sonraki hafta Osmanlı maçına da yedek başlamış, son dakikalarda oyuna girip golünü atınca eliyle para hareketi yaparak, “Sorun para değil” mesajı vermek istemişti. Ancak 32 yaşındaki futbolcunun daha ilk sezonunda zam istemeye başlaması, hem yönetim hem de teknik heyet tarafından hiç hoş karşılanmadı.

Emre Mor'a ilk 11 garantisi

Haberin Devamı
YORUM YAZ