MENÜ

Galatasaray'da panik!

Lukas Podolski milli takımdan sakat döndü, Burak ve Denayer ise milli kamplara sakat olarak gitti. Bu oyuncuların sakatlık durumu, Gençlerbirliği, Benfica ve Fenerbahçe ile üst üste oynanacak maçlar öncesi teknik heyeti endişelendiriyor.

Galatasaray'da panik!

Galatasaray’da sakatlık sıkıntısı... Sarı-Kırmızılılar’da Lukas Podolski, Almanya Milli Takımı’ndan sakat olarak döndü.

İrlanda ve Gürcistan maçları öncesi kadrodan çıkarılan tecrübeli golcü için, Almanya Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada, Podolski’nin kampa ayak bileği şişmiş olarak geldiği belirtildi. Sol ayak bileği kapsülünde zedelenme tespit edilen Poldi, tedavisine Florya Metin Oktay Tesisleri’nde devam edecek. Yıldız oyuncunun bugün detaylı MR’ının çekileceği ve durumunun ciddiyetinin teşhis edileceği bildirildi. Ligde 4 kez ağları havalandıran Lukas Podolski, takımın en skorer ismi konumunda ve onun sakatlığı, teknik heyetin canını bir hayli sıktı.

Nüksetme riski var


Ancak Cim Bom’daki tek kötü haber Lukas Podolski’den gelmedi. Alman futbolcunun yanı sıra takımın bir başka forveti Burak Yılmaz da, A Milli Takım’a sakat olarak gitmişti. Tecrübeli golcünün milli maçlarda oynayıp oynamayacağı belli değil. Ancak oynatılması halinde sakatlığının nüksetme riski, Galatasaray cephesinde tedirginlik yaratıyor. Eğer Podolski’yle beraber Burak’ın da sakatlığı sürerse, Aslan’ın gol yükü Umut Bulut’un omuzlarına binecek.

Eğer sakat dönerse

Milli takımına sakat giden bir başka isim; Jason Denayer. Belçikalı stoperin, ilk 11’de oynama ihtimali yüksek. Ancak Galatasaray’ın Başakşehir’le oynadığı son lig maçının devre arasında tedbir amaçlı olarak kenara alınan 20 yaşındaki oyuncunun da, doktorlar tarafından kontrol edildikten sonra yedek kalma durumu var. Eğer Denayer, Galatasaray’a sakat dönerse, Sarı-Kırmızılı ekibin forvetten sonra savunma hattında da sıkıntı yaşaması muhtemel. (Metin Karabaş)

Benfica’ya yakın takip

Şampiyonlar Ligi’ndeki üçüncü maçında Benfica’yı TT Arena’da konuk edecek olan Galatasaray’da, teknik heyet şimdiden bu maçın hazırlıklarına başladı. Sarı-Kırmızılılar, Portekiz’e scout göndererek, bir sonraki hafta oynanacak lig maçı hakkında rapor hazırlatacak. Ayrıca Hamza hoca, Benfica’nın kasetlerini izleyerek, rakibin güçlü ve zayıf yönlerini tespit ediyor ve takımını bu yönde motive etmeyi planlıyor.

Sneijder'e kart uyarısı

Wesley Sneijder’in, Hollanda Milli Takımı kampına katılmadan önce, Hamza hocanın kendisiyle bir görüşme yaptığı öğrenildi. Kart cezası sınırına gelen Sneijder’den dikkatli olmasını isteyen Hamzaoğlu, “Biliyorsun, Gençlerbirliği maçında kart görürsen, Fenerbahçe derbisinde cezalı olacaksın. Sana Kadıköy’de ihtiyacımız olacak. Döndüğünde yine konuşuruz, ama Gençlerbirliği maçında çok dikkatli olmalısın. Özellikle hakemle diyaloğagirmemeye hassasiyet göster” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ