MENÜ

Galatasaray'a ilaç gibi ara

Milli maçlar için lige verilen ara belki de en çok Galatasaray'a yarayacak. Yaklaşık 2 haftalık arada Rizespor maçında sakatlanan 3 oyuncusunun yoğun tedaviyle takıma dönmesini planlayan Hamza Hamzaoğlu, ek olarak bu sürede öğrencilerine moral aşılayacak.

Galatasaray'a ilaç gibi ara

Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi maçlarının yer aldığı son 4 maçlık periyotta, sadece 1 kez galip gelebilen Sarı-Kırmızılılar’da, Çaykur Rizespor mağlubiyetiyle beraber takımdan 3 ismin sakatlanması teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun moralini bozmuştu.

Bu sonuçla beraber ligde zirve yarışında geri plana düşen Sarı-Kırmızılılar’ın hocasının, lige verilen yaklaşık 2 haftalık ara sebebiyle keyfi biraz olsun yerine geldi. Rizespor karşılaşmasının son bölümünde sakatlık yaşayan Semih Kaya’nın önemli bir probleminin bulunmaması sebebiyle derin bir nefes alan Hamzaoğlu’na; adale sakatlığı bulunan isimler Selçuk İnan ve Hakan Balta’dan da beklenen haber geldi.

Buna göre Selçuk’ta 2. derecede adele zorlanması tespit edilirken, Hakan’da ise 1. derecede aynı sorunun olduğu açıklandı. İki oyuncu da milli arada yoğun şekilde tedavi görüp Antayaspor mücadelesine yetiştirilmeye çalışılacak.

Hamzaoğlu devreye girecek

Hamza Hamzaoğlu, Rizespor karşısında şok yaşayan futbolcularına milli arada terapi uygulayacak. Hamzaoğlu’nun; yaklaşık 2 haftalık periyotta oyuncularına bol bol moral vereceği ve böylece takımını çıkışa geçirmeyi hedeflediği bildirildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ