MENÜ

Galatasaray Yaşar Çavdar'ı transfer etti

Galatasaray'ın, Feyenoord altyapısında bulunan 17 yaşındaki futbolcu Yaşar Çavdar'la sözleşme imzaladığı ortaya çıktı.

Galatasaray Yaşar Çavdar'ı transfer etti

Sezona iyi bir başlangıç yapan Galatasaray, bir yandan ligdeki mücadelesini sürdürürken, diğer yandan geleceğin takımını inşa etme çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılı ekibin, Feyenoord genç takımından bir transfer yaptığı ortaya çıktı.

Feyenoord genç takım futbolcusu Yaşar Çavdar'ın Cim Bom ile sözleşme imzaladığı ortaya çıktı. Gelecek hafta İstanbul'a gelecek olan savunma oyuncusunun, Galatasaray genç takımı ile idmanlara başlayacağı belirtildi.

İtalya'dan Telles'e milli teklif!

17 yaşındaki futbolcunun scout'lar tarafından geçtiğimiz aylarda Feyenoord'da çıktığı bir maçta izlenerek beğenildiği ve ardından Galatasaray ile idmanlara çıkmak üzere davet aldığı bildirildi. Futbolcu ailesiyle birlikte İstanbul'a geldiği Temmuz ayında sarı-kırmızılı ekibin tesislerine gitmesiyle transfer gerçekleşti.

Yaşar Çavdar kimdir? / Yaşar Çavdar'ın kariyeri

Babası Türkiye doğumlu olan Yaşar'ın bu sebeple az da olsa Türkçe bildiği ifade edildi. Büyükbabası Galatasaraylı olan Yaşar Türkiye'ye geldiğinde mezarını ziyaret ettiği büyükbabasına o sırada Galatasaray forması giyeceğini söylemiş. Genç takım seviyesinden Hollanda'dan Türkiye'ye transfer olan ilk isim olduğu belirtiliyor.

Kaynak: Skorer

Bruma'ya İngiltere'den 20 milyon Pound

Haberin Devamı
YORUM YAZ