MENÜ

Galatasaray taraftarı "Mustafa Cengiz" dedi

Yarın gerçekleştirilecek seçim öncesi Fanatik.com.tr'de tercihini yapan Galatasaray taraftarları, "Mustafa Cengiz'le yola devam" dedi.

Galatasaray taraftarı "Mustafa Cengiz" dedi

Çalkantılı geçen 2017-2018 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'da artık tüm gözler yarın gerçekleştirilecek başkanlık seçimine çevrildi. Bir tarafta bu sezonki şampiyon kadroyu kuran ama görev süresi boyunca çok fazla tepki topladığı için Ocak ayında koltuğu bırakmak zorunda kalan Dursun Özbek, diğer tarafta Dursun Özbek'i sürpriz bir şekilde yendikten sonra camia içinde oluşturduğu pozitif enerjiyle sezonu "Şampiyon Başkan" olarak tamamalayan Mustafa Cengiz; bir başka tarafta ise kulübe yeni bir soluk kazandırmak isteyen Ali Fatinoğlu ile Ozan Korkut yer alıyor. 2'si daha önce başkanlık yapmış 4 adayın kıyasıya bir yarış vereceği seçimden ne sonuç çıkacağını kestirmek bir hayli güç.

Galatasaray taraftarı ise tüm bu belirsizliğe karşın kararını çoktan vermiş gibi görünüyor. Fanatik.com.tr'de "26 Mayıs'taki seçimde oy verecek olsanız hangi adayı tercih ederseniz?" diye sorulan ankete yaklaşık 45 bin kişi katıldı ve %73 gibi ezici bir çoğunluğu tercihini şu an görevde bulunan Mustafa Cengiz'den yana kullandı. Eski başkan Dursun Özbek oyların yüzde %20'sini alabilirken, Ozan Korkut %5, Ali Fatinoğlu ise %2'de kaldı.

Galatasaray'daki kongre dinamiklerinin nasıl işleyeceğini, yarınki seçim sonucunda göreceğiz ancak ortada bir gerçek var ki, Mustafa Özbek haricindeki adaylardan hangisi zafere ulaşırsa ulaşsın, seçim yarışından sonra bu kez de Galatasaray taraftarının gönlünü kazanmak için çalışmak durumunda kalacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ