MENÜ

Galatasaray Lazio canlı izle / Galatasaray Lazio canlı yayın

Galatasaray Lazio maçı UEFA Avrupa Ligi'nde gecenin en önemli mücadelelerinden biri olacak. Galatasaray Lazio ile oynayacağı ilk maçta İtalya'daki rövanş öncesi avantaj sağlamak istiyor. Galatasaray Lazio maçı şifreli kanalda ekranlara gelecek. Galatasaray Lazio canlı izle / canlı anlatım ve daha fazlası... Galatasaray taraftarının merak ettiği tüm soruların cevabı bu haberde.

Galatasaray Lazio canlı izle / Galatasaray Lazio canlı yayın

Galatasaray Lazio maçı ile UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz önemli bir mücadeleye çıkacak. Galatasaray Lazio maçının kanal bilgileri taraftarlar tarafından merak ediliyordu. Peki Galatasaray Lazio maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda şifresiz mi yayınlanacak?

Galatasaray, İtalyan takımlarına 53 yıldır geçit vermiyor. UEFA Avrupa Ligi'nde bu akşam Lazio'yu ağırlayacak sarı-kırmızılı ekip, iç sahada İtalyan ekiplerine 53 yıldır kaybetmedi. İtalyan ekiplerine karşı evindeki ilk ve tek yenilgisini 1962-63 sezonu Şampiyon Kulüpler Kupası çeyrek finalinde Milan'a karşı alan Galatasaray, daha sonra ev sahibi olduğu 10 maçta 7 galibiyet ile 3 beraberlik elde etti. Sarı-kırmızılı ekip, Avrupa kupalarında İtalyan rakipleriyle oynadığı 22 müsabakada 7 galibiyet, 8 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı

GALATASARAY LAZİO CANLI İZLE

İŞTE GALATASARAY'IN LAZİO 11'İ

Muslera, Denayer, Chedjou, Koray Günter, Hakan Balta, Donk, Selçuk, Sabri, Sneijder, Carole, Podolski

İŞTE LAZİO'NUN GALATASARAY 11'İ

Marchetti, Hoedt, Lulic, Radu, Konko, Mauricio, Felipe Anderson, Parolo, Biglia, Milinkovic-Savic, Matri

GALATASARAY LAZİO CANLI


İç sahada ezici üstünlük

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında bu akşam Lazio'yu ağırlayacak Galatasaray'ın iç saha maçlarında İtalyan ekiplerine karşı üstünlüğü dikkati çekiyor. Sarı-kırmızılı takım, İtalyan rakiplerine karşı oynadığı iç saha müsabakalarında 53 yıldır yenilgi yüzü görmeyerek önemli bir başarıya imza attı.

İtalyan ekiplerine karşı evindeki ilk ve tek yenilgisini 1962-63 sezonu Şampiyon Kulüpler Kupası çeyrek finalinde Milan'a karşı alan Galatasaray, ardından 10 iç saha maçında İtalyan rakiplerini mağlup olmadı. İstanbul'da 27 Şubat 1963'te oynanan maçta Milan, sarı-kırmızılıları 3-1 yendi. Milan maçının ardından İstanbul'da 9 ve Dortmund'da 1 olmak üzere 10 kez İtalyan takımlarına karşı ev sahibi konumunda bulunan sarı-kırmızılı ekip, 7 galibiyet, 3 beraberlik elde etti.

Süper Lig
'de zor günler geçiren Galatasaray Lazio karşısında avantaj sağlayıp Avrupa yürüyüşünü sürdürmek istiyor. Türk Telekom Arena'da oynanacak Galatasaray Lazio karşılaşması şifreli kanaldan yayınlanacak.

Galatasaray Lazio mücadelesinin rövanşı şifresiz olarak TRT'den yayınlanacak. Peki Galatasaray Lazio maçı saat kaçta hangi kanalda? İşte Galatasaraylılar'ın merak ettiği tüm detaylar.

Galatasaray Lazio mücadelesi 18 Şubat Perşembe günü saat 22.05'te Tivibuspor'dan naklen yayınlanacak.



Galatasaray’da özlem bitti, Avrupa arenasında yeniden sahne almanın vakti geldi. Ligde kötü günler geçiren Sarı-Kırmızılılar, çıkış yolunu Avrupa Ligi’nde arıyor. İtalyan devi Lazio’yu bugün TT Arena’da saat 22.05’te konuk edecek olan Cim Bom, haftaya Roma’da yapılacak rövanş öncesi tur için avantajlı bir skor almanın peşinde.

Zorlu mücadele öncesi, başkandan teknik heyete, taraftardan futbolcuya tüm camianın kenetlenmesi ise ümit veriyor.


UEFA'dan Galatasaray'a onay çıktı


Türk Telekom Arena'da bir ilk

Galatasaray'ın yeni mabedi Ali Samin Yen Spor Kompleski Türk Telekom Arena Stadyumu da bir ilki yaşayacak. Lazio maçına ev sahipliği yapacak olan Arena'da, Galatasaray'ın taraf olduğu ilk Avrupa Ligi maçı oynanacak. Sarı-Kırmızılı ekip daha önceki sezonların hepsinde UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılmış, kupa 2'de ise ter dökmemişti.

Cim Bom Avrupa Ligi maçına en son Ali Sami Yen Stadyumu'nda çıkmıştı.


Galatasaraylı futbolseverler de ilk kez Türk Telekom Arena'da Avrupa Ligi maçının heyecanını yaşayacak.

Aslan'da tur primi 30 bin Dolar

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, takımın Lazio’yu geçerek son 16’ya kalması durumunda, oyuncu başına 30 bin Dolar prim vereceğini duyurdu. Sarı-Kırmızılı kulübün patronu, UEFA ile yapılan Finansal Fair-Play görüşmeleri çerçevesinde, Lazio maçlarına büyük önem veriyor.



‘Maç gitmeyen biletini versin’

Taraftar da bu sezon ilk kez tribünü doldurmaya hazırlanıyor. Sosyal medyada organize olan Sarı-Kırmızılılar, “Maça gitmeyen biletini versin” kampanyası başlattı.


Galatasaray, TV ve sosyal medya hesaplarını satışa çıkardı


İtalya'daki rövanş şifresiz!

Galatasaray Lazio rövanşı 25 Şubat Perşembe günü deplasmanda oynayacak TRT 1'den canlı yayınlanacak.

Roma Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak kritik karşılaşmanın başlama saati ise 20.00...

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon hayal kırıklığı yarattı. C Grubu'nda Atletico Madrid, Benfica ve Astana ile eşleşen temsilcimiz, "Devler Ligi"nde üst tura çıkamadı. Temsilcimiz, oynadığı maçlarda 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. 5 puan ile grupta Astana'nın önünde 3. sıraya tutunan Galatasaray, Avrupa'da yoluna "Kupa 2"de devam etme hakkı kazandı.

UEFA Avrupa Ligi G Grubu'nu Saint-Etienne, Dnipro ve Rosenborg'un önünde birinci sırada tamamlayan Lazio, ise namağlup olarak son 32 turuna kaldı. İtalyan ekibi, G Grubu'nda 4 galibiyet, 2 beraberlik alıp 14 puan topladı.



Olcan Adın ceza sınırda

Cezalı oyuncusu bulunmayan Cim Bom ’da, Olcan Adın kart sınırında yer alıyor. Tecrübeli futbolcu bugün kart görürse, haftaya rövanşta yer alamayacak.

Aslan İtalyan’ı affetmiyor

Galatasaray, İtalyan rakipleri karşısında iç sahadaki ilk ve tek yenilgisini 53 yıl önce 23 Ocak 1963 ’te İnönü ’de konuk ettiği Milan karşısında yaşadı. Cim Bom, sonrasında oynanan 10 karşılaşmanın 7 ’sini kazandı,
3 beraberlik aldı.

Galatasaray'ın Lazio 11'i (Muhtemel)

GALATASARAY: Muslera, Sabri, Denayer, Chedjou, Hakan Balta, Ryan Donk, Selçuk, Olcan, Sneijder, Yasin Öztekin, Podolski

LAZIO: Marchetti, Konko, Mauricio, Hoedt, Radu, Biglia, Milinkov, Parolo, Candreva, Mauri, Matri

Mustafa Denizli'nin planı pazır

Galatasaray teknik direktörü Mustafa Denizli, UEFA Avrupa Ligi'nde rakibi Lazio ile oynayacakları maç öncesinde tüm planlarını belirledi.

Galatasaray teknik direktörü Mustafa Denizli, UEFA Avrupa Ligi'nde rakibi Lazio ile oynayacakları maç öncesinde tüm planlarını belirledi.

Süper Lig'de şampiyonluk şansı neredeyse kalmayan Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde ise yeni bir zafer istiyor. Takımının son dönemdeki performansından memnun olmayan teknik direktör Mustafa Denizli, bu hedef doğrultusunda kadroda bazı değişiklikler yapacak.

Burak Yılmaz'ın takımdan ayrılması, Sinan'ın sakatlığı, Umut'un formsuzluğu nedeniyle hücumda zorlanan Galatasaray'da Lazio karşısında en uçta Lukas Podolski görev yapacak.




UEFA Galatasaray'a onay verdi

UEFA Avrupa Ligi son 32 Turu'nda İtalyan ekibi Lazio'yu konuk edecek olan Galatasaray'dan çok önemli bir bir hamle geldi.

Sarı kırmızılı yöneticiler, İtalyan ekibiyle oynayacakları karşılaşmaya siyah bant ile çıkmak için UEFA'ya başvurdu.

Taleplerini sabah saatlerinde stadda yapılan güvenlik toplantısında UEFA yetkililerine ileten Galatasaray yöneticileri, olumlu yanıt aldı.

Sarı-Kırmızılı ekip Lazio ile oynanacak maça siyah bantla çıkabilecek.

etiketler

GS LAZİO HANGİ KANALDA

gs lazio canlı izle

gs lazio maçı canlı

Galatasaray Lazio canlı

Haberin Devamı
YORUM YAZ