MENÜ

Galatasaray'ın yeni kalecisi Lazar Mikovic kimdir?

Sırp kaleci Lazar Mikovic'in Galatasaray ile sözleşme imzalaması bekleniyor.  Galatasaray tarafından denemeye alınan 19 yaşındaki futbolcunun kariyerini sizler için derledik...

Galatasaray'ın yeni kalecisi Lazar Mikovic kimdir?

Galatasaray'ın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde denemeye aldığı Sırp Kaleci Lazar Mikovic ile sözleşme imzalayacağı iddia ediliyor. Sarı-kırmızılı taraftar arasında büyük merak konusu olan genç futbolcunun kariyeri ile ilgili detaylar burada...

Lazar Mikovic kimdir?

27 Ağustos 1997 yılında Sırbistan'ın Kragujevac kentinde dünyaya geldi. Sağ ayaklı kaleci 1.87 boyunda.

Doğduğu kentin takımı olan Kragujevac takımında futbola başlayan geç isim U19 takımına kadar burada futbol yaşantısını sürdürdü.

Mikovic'in futbola başladığı Kragujevac'tan sonraki adresi OFK Belgrad U19 takımı oldu. Genç futbolcu buradaki performansı ile dikkatleri üzerine çekerken bir sonraki durağı FK Radnicki Belgrad ekibi oldu.

Galatasarayın yeni kalecisi Lazar Mikovic kimdir


Mikovic 2014 yılında 1 kez Sırbistan U17 milli takım forması giydi.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde denenmeye alınan genç oyuncu ile Galatasaray'ın kısa bir süre sonra resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde konaklamaya başlayan Mikovic Instagram hesabından yaptığı Galatasaray paylaşımları ile dikkatleri çekiyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ