MENÜ

Galatasaray Diarra'yı bitiriyor!

Lokomotiv, Diarra’nın cezasını 5 milyon Euro’ya indirdi ama parayı peşin istedi. Fransız oyuncunun tarafı, taksitlendirme için pazarlıkları sürdürürken, Galatasaray’ın da devreye girip, iki taraf arasında ortak noktayı bulacağı öğrenildi.

Galatasaray Diarra'yı bitiriyor!

Galatasaray'ın uzun süredir peşinden koştuğu Lassana Diarra transferinde artık sona çok yaklaşılmış durumda. Marsilya’da forma giyen oyuncunun eski kulübü Lokomotiv Moskova ile arasındaki 10 milyon Euro’luk ceza sıkıntısının çözümü beklenirken, olumlu gelişmeler yaşanmıştı.

Diarra’nın menaceri ve avukatı, Rusya’da Lokomotiv ile masaya oturdu ve cezayı 5 milyon Euro’ya indirdi.

Ancak Rus kulübünün, bu parayı peşin olarak istemesi, işleri biraz zora sokarken, bu konuda da pazarlıkların tüm hızıyla devam ettiği bildirildi. Galatasaray cephesinin ise gelişmeleri yakından takip ettiği ve Diarra’nın temsilcilerinin taksitle ödeme konusunda yaptığı görüşmelere, direkt katılım sağlayarak destek vereceği ifade edildi.


Bruma’da flaş iddia


3 yıllık sözleşme

Cim Bom’da Başkan Dursun Özbek ve kurmaylarının, Lokomotiv’le görüşüp, her ne olursa olsun, 3 taksitle bu paranın ödenmesini sağlayacağı ifade edildi.

31 yaşındaki oyuncuyla 3 yıllık bir sözleşme yapmak isteyen Aslan, Diarra’ya senelik 5 milyon Euro verecek. Teknik direktör Riekerink’in de, bir an önce Diarra transferinin bitmesini büyük heyecanla beklediği vurgulandı.

Metin Karabaş


Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye Umut Bulut sürprizi!

Haberin Devamı
YORUM YAZ