MENÜ

Galatasaray'dan Gomis'e 3 yıllık transfer teklifi

Galatasaray'dan, Fransız golcü Gomis'e 2+1 yıllık sözleşme teklif etti. Gomis ise opsiyonsuz 3 yıl istiyor. 31 yaşındaki futbolcuyla pazarlıklarda son aşamaya gelinirken, kulübü Swansea ile bonservis bedeli konusunda hiçbir pürüz kalmadığı öğrenildi.

Galatasaray'dan Gomis'e 3 yıllık transfer teklifi

Galatasaray ile Bafetimbi Gomis arasındaki transfer pazarlığı hız kesmeden sürüyor. Sarı-Kırmızılılar’ın menacerler aracılığıyla gerçekleşen son görüşmede, 31 yaşındaki futbolcuya 2+1 yıllık kontrat önerdiği ortaya çıktı. Ancak Gomis ve menaceri, opsiyonsuz 3 yıl konusunda diretiyor. Galatasaray Yönetimi bu geri dönüşe olumsuz bakmıyor. Gomis’in fiziksel durumunu değerlendiren teknik direktör İgor Tudor, yönetime tam not içeren bir rapor sununca, görüşmeler kaldığı yerden devam etti.

Kontratı 1 yıl sonra bitecek

Sezonu Marsilya’da kiralık geçiren ve bonservisi İngiltere’nin Swansea City kulübünde bulunan Bafetimbi Gomis’in sözleşmesi 1 yıl sonra bitecek. Tecrübeli oyuncuyu kadroda düşünmeyen İngilizler’in, bonservis konusunda Galatasaray’a bir sorun çıkarmadığı da gelen haberler arasında.

Poldi’nin kazancına eş değer

Oyuncunun bonservisiyle ilgili sorun kalmayınca sözleşme detaylarına geçen Galatasaray’da, futbol direktörü Cenk Ergün’ün Gomis ve menaceriyle buluşarak yıllık ücret konusunda bizzat teklifte bulunacağı öğrenildi. Gözden çıkarılan paranın senelik 3 milyon Euro civarında olduğu belirtiliyor. Bu da, sezon sonunda Japon kulübü Vissel Kobe’ye transfer olacak Lukas Podolski’nin yıllık garanti kazancına eş değer.


Azubuike'den transfer açıklaması...

Negredo inadı bitmedi

Yüksek yıllık ücret talebi nedeniyle transferi askıya alınan Alvaro Negredo ile temaslar sıcak tutuluyor. Kulübü Valencia’dan ayrılması beklenen tecrübeli golcünün, yıllık ücretinde indirime gitmesi halinde tekrar gündeme geleceği bildirildi.

Martinez’de geri adım

Sakatlığı nedeniyle Çin Ligi’nde 7 aydır formasından uzak kalan Jackson Martinez’in sağlık raporları beklendiği gibi gelmeyince geri adım atıldı. Sarı- Kırmızılılar, Kolombiyalı golcünün kronik sakatlık yaşamasından endişe ediyor.

Metin Karabaş

Galatasaray'da Amin Younes için dev transfer pazarlığı


Galatasaray ile Bertrand Traore'nin sürpriz transfer görüşmesi...

Haberin Devamı
YORUM YAZ