MENÜ

Galatasaray'dan Arda Turan bombası!

Beklenen transfer gerçekleşti, bu sezon transferde bombaları ardı ardına patlatan Galatasaray Arda Turan'ı kadrosuna kattı.

Galatasaray'dan Arda Turan bombası!

Bafetimbi Gomis, Younes Belhanda, Mariano, Maicon ve Sofiane Feghouli gibi oyuncuları kadrosuna katan ve lige de 4-1'lik Kayserispor galibiyetiyle harika bir başlangıç yapan Galatasaray, taraftarını mest etmeye devam ediyor.

Sarı Kırmızılılar, son olarak eski oyuncusu ve Milli Takım'a geri dönen Arda Turan'ı kadrosuna kattı.

Cenk Ergün sinyalleri vermişti!

Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün Kayserispor galibiyetinin ardından Arda Turan transferinin sinyallerini vermişti. Ergün maç sonu yaptığı açıklamada "Arda Turan sevdiğimiz bir Galatasaraylı. Arda'nın bana bir sözü var, bir gün Galatasaray formasını giyecek. Biz bunun erken olmasını istiyoruz. İnşallah olacak." ifadelerini kullanmıştı.

En yakın arkadaşı twitter'dan açıkladı

Arda Turan'ın Türkiye'deki en yakın arkadaşı eski TFF Başkanı Haluk Ulusoy'un oğlu Saffet Ulusoy, sosyal medya hesabından "Tek kanatla uçamayız, Biz uçmak istiyoruz. #Galatasarayisback" paylaşımı ile sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı.

Arda Turan'ın maliyeti!

Arda Turan'ın Galatasaray'ın yaptığı 1 yıllık kiralık teklifine 'evet' dediği ve 5 milyon Euro'ya anlaşmaya varıldığı belirtildi. Barcelona'ya ise kiralama bedeli 3 milyon Euro ödenecek. Arda'ya ödenecek paranın 3 milyon Euro'sunu Galatasaray Kulübü ödeyecek. Geriye kalan 2 milyon Euro ise Galatasaray ve Barcelona'nın sponsorluğunu yapan NEF'in kasasından çıkacak.

Dursun Özbek'ten Arda Turan açıklaması!

Menajeri yalanladı!

Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut, Barcelonalı oyuncunun Galatasaray'a kiralandığı iddialarını yalanladı. Galatasaray'ın transfer gündeminde olan Arda Turan'ın 5 milyon Euro karşılığında 1 yıllık kiralandığı haberlerine Ahmet Bulut açıklık getirdi. Yayıncı kuruluşa konuşan menajer Ahmet Bulut, "Ben de şaşırdım. Bu iddialar tamamen gerçek dışı. Benim Barcelona ile bir görüşmem olmadı. Barcelona'dan bana Arda'ya takım bulmam için bir talep de gelmedi. Onun için bu haber tamamen asılsız bir haberdir" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ