MENÜ

Galatasaray'da sakatlık kabusu

Milli maçlar döneminde Galatasaray’ın sakatlık kâbusu bitmek bilmiyor. Bir önceki maçlarda sakatlanan Serdar Aziz ve Sigthorsson, hâlâ kadroya geri dönemezken, son olarak Hakan Balta, Sneijder ve Eren Derdiyok'tan kötü haber geldi. Teknik patron Riekerink endişeli...

Galatasaray'da sakatlık kabusu

Galatasaray’ın başı sakatlarla dertte... Her milli maç döneminde bir şekilde fire veren Sarı-Kırmızılılar’ın son kaybı, Hakan Balta, Wesley Sneijder ve Eren Derdiyok oldu. Sneijder, Hollanda Milli Takımı’nın Belarus’la oynadığı karşılaşmanın devre arasında sakatlığı nedeniyle oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Tecrübeli futbolcu, milli takım doktorları tarafından riske edilmeyecek ve ikinci karşılaşmanın ardından İstanbul’a gönderilecek. Hakan Balta da Ukrayna ile oynanan maçın devre arasında hocası Fatih Terim tarafından oyundan alınmıştı.

Son kötü haber de dün İsviçre Futbol Federasyonu'ndan geldi. İsviçre Milli Takımı'nda yer alan Eren Derdiyok'un kas problemi yaşadığı, bu yüzden de tecrübeli futbolcunun kadrodan çıkarıldığı açıklandı.

Bir sonraki antrenmanda sakatlandığı ortaya çıkan Balta, milli takımdaki formasını kaptırdı. Şimdi bu iki oyuncunun Galatasaray’daki akıbetlerinin ne olacağı merak konusu. Kulüp doktorları, iki oyuncunun durumunu yakından takip ediyor.


Podolski'den Fenerbahçelileri kızdıracak hareket!


Gözler iki oyuncunun üstünde

Cim Bom’da bir önceki milli maç döneminde de yeni transferler Sigthorsson ve Serdar Aziz sakatlanmıştı. Serdar, sakatlığına rağmen A Milli Takım’ın maçında kendini zorladığı için, Sigthorsson da karşılaşma öncesi yapılan son provada gelen müdahale ile formasından uzak kalmıştı.

Galatasaray’da gözler şimdi bu iki futbolcunun geri dönüş sürecinde. Diğer taraftan mevcut kadroda Nigel de Jong’un sakatlığı da devam ediyor.

Metin Karabaş


Galatasaray'a 3 kötü haber birden


Haberin Devamı
YORUM YAZ