MENÜ

Galatasaray'da Feghouli tamam

Başkan Dursun Özbek ve Cenk Ergün, Paris’te Feghouli’nin menaceriyle bir araya geldi; 28 yaşındaki yıldızın transferini bitirdi. Hafta içinde ilk uçak, Cezayirli kanat için kalkacak.

Galatasaray'da Feghouli tamam

Östersunds hezimetini unutturmak isteyen Galatasaray Yönetimi, transfere sarıldı. Başkan Dursun Özbek, sportif direktör Cenk Ergün ile Fransa’ya çıkarma yaptı. Önceki gün Paris’te Sofiane Feghouli’nin menaceriyle bir araya gelen Başkan Özbek oyuncuyla ilgili son pürüzleri çözdü.

Buna göre taraflar 3.1 milyon Euro yıllık ücret ve 4 senelik sözleşme konusunda anlaşma sağladı. West Ham United’la yapılan bonservis pazarlıklarında da 4.5 milyon Euro karşılığında el sıkışıldı. Feghouli transferini noktalayan ve yıldız kanat oyuncusunu hafta içinde açıklamaya hazırlanan Sarı-Kırmızılı yönetim, ilk transfer uçağını da onun için kaldıracak. Başkan Özbek, görüşmelerin ardından hemen istanbul’a döndü. 28 yaşındaki Cezayirli futbolcu, Gomis, Belhanda, Maicon ve Mariano’nun ardından Galatasaray’ın 5. transferi olarak duyurulacak.

Fener onu alamamıştı

2 sezondur Fenerbahçe’nin ciddi şekilde gündeminde olmasına rağmen renklerine bağlayamadığı Sofiane Feghouli, yeni sezonda Sarı- Kırmızılı formayı terletecek. Başarılı futbolcu, Belhanda’nın ardından Galatasaray’ın ezeli rakibine attığı ikinci transfer çalımı olacak. Feghouli, Bruma’nın boşluğunu doldurmaya yönelik bir takviye olarak dikkat çekiyor.

Sağ kanat silbaştan

Feghouli transferiyle birlikte Galatasaray’ın sağ tarafı silbaştan kurulmuş olacak. Öyle ki sağ beke Sevilla’dan Mariano’yu alan Sarı-Kırmızılılar, onun önünde ise Feghouli’yi oynatacak. Bu iki transferle birlikte Cim Bom’un sağ kanadı bambaşka gibi görüntüye kavuşacak. Hem Feghouli hem de Mariano, driplingleri ve süratiyle fark yaratıyor.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ