MENÜ

Galatasaray - Antalyaspor: 3-1

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray, evinde Antalyaspor ile karşılaştı. TT Arena'daki 100. lig maçına çıkan Aslan, 17'de Deniz Kadah'ın golüyle geri düşse de yılmadı. Kaptan Selçuk İnan'ın frikik golüyle skoru eşitleyen Sarı-Kırmızılılar'da sakatlıktan dönen Podolski 2 gol attı, skoru belirledi: 3-1. Bu sezon evindeki 3. mücadeleyi de kazanan Cim Bom, puanını 14'e yükseltti.

Galatasaray - Antalyaspor: 3-1

Spor Toto Süper Lig'in altıncı haftasında Galatasaray, sahasında Antalyaspor'u konuk etti.

Türk Telekom Arena'daki 100. lig maçına çıkan Sarı-Kırmızılılar, yenik duruma düşse de yılmadı ve 3-1'lik skorla galibiyeti elde etti. Deniz Kadah'ın 17'deki golüyle geriye düşen Aslan'a zaferi getiren golleri Podolski [2] ve Selçuk İnan kaydetti.

Bu sezon evindeki üçüncü müsabakayı da kazanmayı başaran Cim Bom, puanını 14'e yükseltti.

CİM BOM ETKİLİ GELDİ

Galatasaray, 4. dakikada gole yaklaştı. Sol kanattan gelişen atakta Bruma, iki kişi çalımlayıp ceza sahasına girdi ve Eren Derdiyok'a pasını verdi. İsviçreli forvet beklemeden vuruşunu yaptı ama top az farkla yandan dışarı gitti.

WESLEY SERT VURDU

Müsabakanın 10. dakikasında Sarı-Kırmızılılar, Wesley Sneijder ile etkili geldi. Lionel Carole'un sol taraftan attığı pasla topla buluşan Hollandalı futbolcu sert vurdu ama hedefi bulamadı.

DENİZ DENGEYİ BOZDU

Antalyaspor, 17. dakikada öne geçmeyi başardı. Sol taraftan gelişen atakta Sabri Sarıoğlu'nu geçen Diego ortasını açtı. Topa iyi yükselen Deniz Kadah kafa vuruşunu yaptı ve takımını üstünlüğe taşıdı: 0-1.

Galatasaray - Antalyaspor: 3-1


SELÇUK UZAKTAN YOKLADI

Dakika 21'de Galatasaray'da Hakan Balta'dan topu alan Sneijder, pasını kaptan Selçuk İnan'a gönderdi. Ceza alanı dışından kaleyi yoklayan Sarı-Kırmızılı futbolcunun vuruşunda meşin yuvarlak az farkla auta gitti.

MUSLERA SEKTİRDİ...

Mücadelenin 25. dakikasında sol taraftan gelişen atakta çizgiye inen Serdar Özkan, çizgiye inip içeri çevirdi. Danilo vuruşu yaptı, kaleci Fernando Muslera sektirdi ama iki hamlede topa sahip oldu.

ANTALYA'DA ERKEN DEĞİŞİKLİK

Antalyaspor'da sakatlık nedeniyle erken bir değişiklik yaşandı. Danilo oyuna devam edemezken, 29. dakikada deneyimli golcü Samuel Eto'o maça dahil oldu.

MUSLERA ORTA SAHADA!

Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Muslera, 36. dakikada kalesinden açılıp orta sahaya kadar geldi. Ardından Eto'o'ya çalımı atan Sarı-Kırmızılı eldiven, topu Sabri'ye aktarıp tehlikeyi önledi.

Maçın ilk 45 dakikalık bölümü Antalya'nın 1-0'lık üstünlüğüyle noktalandı.

RIEKERINK'TEN DEVREDE İKİ HAMLE

Galatasaray'ın hocası Jan Olde Riekerink, devre arasında Sneijder ve Sabri'yi çıkardı, Cavanda ile Lukas Podolski'yi sahaya sürdü.

ETO'O GOLÜ ATTI AMA...

Dakika 48'de Antalyaspor, Eto'o ile golü buldu ama hakem pozisyonun öncesinde tespit ettiği için gol geçerli sayılmadı.

EREN KAFAYI VURDU

Müsabakanın 50. dakikasında Galatasaray'da kaptan Selçuk sağ taraftan açtığı ortaya Eren kafayı vurdu, top az farkla dışarı gitti.

BRUMA NET FIRSATI KAÇIRDI

Dakika 64'te Tolga Ciğerci'nın ince pasında, savunma arkasına sarkan Bruma bekletmeden vurdu, top üstten dışarı gitti.

Galatasaray - Antalyaspor: 3-1


SELÇUK'TAN HARİKA GOL!

Galatasaray, 67'de Selçuk İnan'ın serbest vuruştan attığı golle skora 1-1'lik eşitlik getirdi. Eren Derdiyok'un yerde kalmasıyla kazanılan frikikte topun başına geçen Sarı-Kırmızılılar'ın kaptanı, harika bir vuruşla alışılmış gollerinden birine imza attı.

PODOLSKI SAHNEDE

Dakika 78'de Bruma rakibini geçti ve ceza sahasına girip Lukas Podolski'ye pas verdi. Topu kontrol eden Alman yıldız fileleri havalandırdı ve Galatasaray'ı öne geçirdi: 2-1.

YİNE POLDI!

Maçın 85. dakikasında Podolski, Sinan'a pasını verdi ama genç futbolcunun vuruşunu kaleci Fornezzi çıkardı. Dönen topa iyi takip eden Alman oyuncu skoru 3-1 yaptı.

Galatasaray - Antalyaspor: 3-1


Kalan dakikalarda değişen bir şey olmadı ve Galatasaray maçı 3-1 kazandı.

*****
TAKIM KADROLARI

İstanbul'daki kritik müsabakada tarafların ilk 11'leri ve yedekleri şu şekilde:

GALATASARAY

İLK 11: Muslera, Sabri, Chedjou, Hakan, Carole, Tolga, Selçuk, Yasin, Sneijder, Bruma, Eren Derdiyok.

YEDEKLER: Cenk, Hamit, Podolski, Sinan, Semih, Josue, Cavanda.

ANTALYASPOR

İLK 11: Fornezzi, Celutska, Chico, Diego, Motta, Yekta, Danilo, Zeki, Charles, Serdar Özkan, Deniz.

YEDEKLER: Ferhat, Horic, Eto'o, Jevtovic, Makoun, Sakıb, Emre.

Haberin Devamı
YORUM YAZ