MENÜ

Galatasaray-Abdullah Gül Üniversitesi maçı ertelendi!

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), bazı oyuncularının gıda zehirlenmesi geçirdiğini belirterek, bu akşam saat 19.00'da Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) ile oynayacağı maçın ertelenmesini isteyen Galatasaray Kadın Basketbol Takımı'nın başvurusunu karara bağladı.

Galatasaray-Abdullah Gül Üniversitesi maçı ertelendi!

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde Galatasaray Odeabank ile Abdullah Gül Üniversitesi arasında oynanacak Play-Off mücadelesi, TBF tarafından maçın başlamasına saatler kala ertelendi.

Sarı-Kırmızılılarda, zehirlendiği düşünülen Nevriye Yılmaz, Cansu Köksal, Dubjlevic, Martinez ve Wauters'in AGÜ karşısında oynamayacağı belirtilmiş ve TBF'ye erteleme talebi bulunulmuştu.

TBF ilk olarak, Galatasaray'ın erteleme başvusunu değerlendirmiş ve karşılaşmanın ertelenmeyeceğini, daha önce belirtildiği gibi Abdi İpekçi Spor Salonu'nda saat 19.00'da oynanacağını duyurmuştu.

Ancak maçın başlamasına dakikalar kala, TBF mücadelenin ileri bir tarihte oynanacağını resmen açıkladı.

AGÜ CEPHESİ: YAZIKLAR OLSUN!

Erteleme kararının alınmasının ardından, Abdullah Gül Üniversitesi Sportif Direktörü Ahmet Bozbey, kendisine ait Twitter hesabından çok sert açıklamalar yaptı.

Bozbey, ''Bu saatten Türk Basketbolu bitmiştir. Yazıklar Olsun... 2 gün sonra sakatlar iyileşir, paralar ödenir.. Kadro değişir... Yazık...'' ifadelerini kullandı.


GALATASARAY YENİLSEYDİ ELENİYORDU!

Kayseri Kadir Has Spor Salonu'nda cumartesi günü oynanan ilk mücadelede AGÜ'ye 67-55'lik skorla mağlup olan ve 2'de bitecek seride 1-0 geriye düşen Galatasaray, eksik kadrosuyla bu akşam oynanması gereken maçı kaybetmesi halinde lige havlu atacaktı.

TBF AÇIKLADI: YARIN OYNANACAK

TBF, Galatasaray-AGÜ maçının yarın saat 19.00'da Abdi İpekçi Arena'da oynanacağını resmi sitesinden açıkladı.

TBF resmi sitesinden şöyle denildi:

Bugün oynanması gereken Galatasaray-Abdullah Gül Üniversitesi Bilyoner.com KBL Play-Off Çeyrek Final rövanş maçı, Galatasaraylı oyuncuların karşılaşma öncesinde yaşadığı sağlık sorunları, geçirdikleri hastalıkların bulaşıcı olması ve bu nedenle müsabakanın gidişatını da etkileyecek bir durumun bulunması sebebiyle sağlık kurulumuzun verdiği görüş ve onay doğrultusunda ertelenmiştir.

Mücadele 13 Nisan Çarşamba günü 19:00'da Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Türkiye Basketbol Federasyonu

Haberin Devamı
YORUM YAZ