MENÜ

Dele Alli'den haber var! Herkes merak ediyordu...

Beşiktaş'ın eski yıldızı Dele Alli, son yıllarda yaşadığı sakatlıklar nedeniyle eski günlerine bir türlü dönüş yapamadı. Ancak şimdi, İngiliz yıldız hakkında umutlu açıklamalar yapıldı.

Dele Alli'den haber var! Herkes merak ediyordu...

Beşiktaş'ın 2022-23 sezonunun başında Everton'dan kiraladığı Dele Alli, siyah-beyazlı takımda bir türlü bekleneni verememiş ve sezon tamamlanmadan Everton'a geri dönmüştü. Üst üste yaşadığı sakatlıklar yıldız futbolcuyu sahalardan uzak bıraktı. Artık kimse Dele Alli'nin üst seviyede forma giyemeyeceğini tahmin ederken, Everton Teknik Dirketörü Sean Dyche'tan sürpriz bir açıklama geldi.

Haberin Devamı

"Her şey yolunda gidiyor"

İngiltere Premier Lig'de 15. haftada oynanacak Everton - Newcastle United maçının öncesinde basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sean Dyche, Dele Alli'nin kendisini iyi hissettiğini söylediğini aktardı.

Dele Alliden haber var Herkes merak ediyordu...

Tecrübeli teknik adam konuyla ilgili, "Dele Alli iyiye gidiyor. Spor bilimleri ve fitness hocalarıyla birlikte sahalara geri döndü. Antrenmanlara da başladı ancak henüz takımla birlikte çalışmıyor. Umarım önümüzdeki hafta yavaş yavaş takım kadrosuna uyum sağlamaya başlar. Uzun süredir sahalardan uzak olduğu için hâlâ biraz işi var. Bir maç programına ihtiyacı var ama onu tekrar aramıza almak, onun için gerçekten sevindirici olacaktır. Çok şanssızlıklar yaşadı. En son 12-13 hafta önce aramıza katılacağı zaman yine sakatlandı. Ama iyi haber şu ki her şey yoluna giriyor ve kendisi iyi hissediyor. Onu yakın zamanda gördüm ve bana, 'evet, harika hissediyorum' dedi" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Sözleşmesi bitiyor

Dele Alli'nin Everton'la sözleşmesi 2023-24 sezonunun sonunda bitiyor. Bu da İngiliz yıldızınb, önümüzdeki yaz serbest oyuncu olarak kalabileceği anlamına geliyor.

Dele Alliden haber var Herkes merak ediyordu...

27 yaşındaki orta saha oyuncusu, dokuz ayı aşkın bir süredir sahada performans veremiyor. İngiliz futbolcu, Beşiktaş formasıyla son maçına 26 Şubat'ta çıkmıştı. Everton'a döndükten sonra sadece bir kez süre alabilen Dele Alli, ardından uyluk sakatlığı nedeniyle bir daha forma giyemedi.

Dele Alliden haber var Herkes merak ediyordu...

YORUM YAZ