MENÜ

Brezilya'nın Copa America kadrosu belli oldu! Yıldız isimlere şok...

Brezilya'nın Copa America'da mücadele edeceği aday kadrosu açıklanırken teknik direktör Dorival Junior, bazı önemli isimleri kadroya dahil etmedi.

Güney Amerika'da Copa America heyecanı yaklaşıyor. Turnuva öncesinde Brezilya, aday kadrosunu resmen açıkladı. Teknik direktör Dorival Junior, yaptığı basın toplantısıyla kadroyu duyurdu.

Haberin Devamı

BREZİLYA'DAN 3 FUTBOLCU

Dorival Junior'un aday kadrosunda kariyerini Brezilya'da sürdüren sadece 3 futbolcu yer aldı. Bu isimler Bento, Guilherme Arana ve yakında Real Madrid kadrosuna katılacak Endrick oldu.

Brezilyanın Copa America kadrosu belli oldu Yıldız isimlere şok...

YILDIZLARA ŞOK

Brezilya'nın aday kadrosunda bazı önemli yıldızlar da kendine yer bulamadı. Richarlison'un yokluğu dikkat çekerken Dorival Junior, kendisinin sakatlığı nedeniyle kadroda yer almadığını belirtti. Richarlison'un yanı sıra Casemiro, Thiago Silva, Matheaus Cunha, Gabriel Jesus ve Bremer gibi önemli yıldızlar da kadroya giremediler. Daha önce milli takım kadrosunda yer almış isimlerden Fenerbahçeli Fred de aday kadro içerisinde yer almadı. 

Brezilyanın Copa America kadrosu belli oldu Yıldız isimlere şok...

CASEMIRO VE THIAGO SILVA AÇIKLAMASI

Basın toplantısında kadroya giremeyen isimlerden Richarlison'un sakatlığı nedeniyle olmadığını açıklayan Dorival Junior, Casemiro ve Thiago Silva ile de geçtiğimiz günlerde görüştüğünü belirtti. Deneyimli çalıştırıcı, iki ismin şu an için kadroda olmamaları yönünde karar aldıklarını ifade etti.

Haberin Devamı

İşte Brezilya'nın aday kadrosunda şu isimler yer aldı:

Alisson, Bento, Ederson

Beraldo, Eder Militao, Gabriel Magalhaes, Danilo, Yan Couto, Guilherme Arana, Wendell

Andreas Pereira, Bruno Guimaraes, Douglas Luiz, Joao Gomes, Lucas Paqueta

Endrick, Evanilson, Gabriel Martinelli, Raphinha, Rodrygo, Savinho, Vinicius Jr.

 

Brezilyanın Copa America kadrosu belli oldu Yıldız isimlere şok...

YORUM YAZ