MENÜ

Boluspor - Bandırmaspor maçında tarihi anlar! Kaleyi açıp gole izin verdiler

Boluspor ile Bandırmaspor arasında oynanan karşılaşmada mücadelenin son anlarında çok ilginç olaylar yaşandı. Boluspor oyuncuları, hareketsiz kalarak Bandırmaspor'un gol atmasına izin verdi. İşte detaylar...

Boluspor - Bandırmaspor maçında tarihi anlar! Kaleyi açıp gole izin verdiler

TFF 1. Lig'in 19. hafta mücadelesinde Boluspor ile Bandırmaspor karşı karşıya geldi. Play-Off'u hedefleyen iki takımın mücadelesini ev sahibi 2-1 kazanmayı başardı. Boluspor 45+1'de Posmac'ın golüyle 1-0 öne geçerek soyunma odasına önde girdi. Mücadelenin son anlarında ise enteresan anlar yaşandı. Hem Boluspor'un ikinci golü hem de Bandırmaspor'un tek golü, bir hayli ilginçti.

Haberin Devamı

Boluspor - Bandırmaspor maçında tarihi anlar Kaleyi açıp gole izin verdiler

TEPKİ ÇEKEN GOL

Maçın son anlarında hakem atışının ardından Boluspor oyuncularının topu Bandırmasporlu futbolculara vermesi bekleniyordu. Hakem atışının ardından oyunu Bolusporlu Posmac hareketlendirdi. Pomac, topu Bandırmaspor yarı alanına gönderdi. Bu esnada Boluspor forveti Adel Bettaieb savunma arkasına sarktı ve kaleciyi geçerek ağları havalandırdı. Golün ardından Bandırmasporlu oyuncular Bettaieb'e bir hayli öfkeliydi ve saha karıştı.

DİKKAT ÇEKEN MOURİNHO DETAYI

KALECİ AÇTILAR GOLÜ İZLEDİLER

Bu golün ardından saha kenarında uzun süre tartışma yaşandı. Daha sonra Boluspor takımı mini bir toplantı yaparak santranın ardından rakibin golüne izin verme kararı aldı. 90+10'da santradan hareketlenen Mustafa Çeçenoğlu, hareketsiz şekilde duran Bolusporlu oyuncuların arasından geçerek topla birlikte kaleye girdi. Bu golün ardından ise mücadelede son düdük çaldı ve Boluspor 2-1 kazandı.

Haberin Devamı

"ADEL YANLIŞ YAPTI"

Karşılaşmanın ardından Boluspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, pozisyonu değerlendirdi. Golü atan Adel Bettaieb'in yanlış yaptığını vurgulayan Koşukavak, "Maçın olaylı son kısmını da anlatayım. Posmac pas atmak istemedi. Adel yanlış yaptı. O topu biz rakibe verdik aslında. Adel gitti golü attı. Biz de Boluspor’a yakışır şekilde kaleyi açtık. Kazandığımız için mutluyum oyuncularımı tebrik ediyorum" dedi.

YORUM YAZ