MENÜ

Alanyaspor’a yan bakılmıyor! (ÖZET Sivasspor 1-2 Alanyaspor)

Alanyaspor, Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada Sivasspor’u deplasmanda 2-1 mağlup etti. Fatih Tekke’nin öğrencileri bu galibiyetle birlikte ligde yenilmezlik serisini beş maça çıkarırken, Yiğidolar ise altı maç sonra kaybetti. İşte mücadelenin detayları…

Alanyaspor’a yan bakılmıyor! (ÖZET Sivasspor 1-2 Alanyaspor)

Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında Sivasspor ile Alanyaspor karşı karşıya geldi. Hakem Ali Şansalan’ın düdük çaldığı mücadelenin ilk yarısı golsüz sonlanırken, fileler ikinci yarıda havalandı. Alanyaspor, rakibini deplasmanda 2-1 mağlup ederek ligde puanını 36'ya çıkardı. Sivasspor ise 38 puanda kaldı.

Haberin Devamı

'ANTRENMANI HEMEN DURDURUN!'

PERDEYİ AHMED HASSAN AÇTI

Konuk ekip Alanyaspor, maçın 49. dakikasında Ahmed Hassan’ın golüyle 1-0 öne geçti. Cevap vermekte gecikmeyen Sivasspor, son dönemin popüler forveti Manaj ile 64. dakikada skoru eşitledi. Konuk ekipte Oğuz Aydın, 79’da savunmanın hatasını iyi değerlendirip ağları havalandırdı ve takımını yeniden öne geçirdi.

Alanyaspor’a yan bakılmıyor (ÖZET Sivasspor 1-2 Alanyaspor)

6 MAÇ SONRA KAYBETTİLER

Karşılaşmada başka gol sesi çıkmayınca Alanyaspor, Sivasspor’u deplasmanda 2-1 mağlup etti. Bu sonuçla birlikte Alanyaspor, yenilmezlik serisini beş maça çıkarırken, Yiğidolar ise altı maç sonra kaybetti.

Sivasspor - Alanyaspor maçı 11'ler

Sivasspor: Ali Şaşal, Murat, Appindagoye, Caner, Uğur, Charisis, Caktas, Turgunboev, Emrah, Koita, Manaj.

Haberin Devamı

Alanyaspor: Ertuğrul, Hadergjonaj, Furkan, Aliti, Balkovec, Richard, Leroy Fer, Oğuz, Yusuf, Efecan, Ahmed Hassan.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI

49' GOL | Ahmed Hassan attı, Alanyaspor öne geçti... Sağ kanatta topla buluşan Hadergjonaj sol ayağıyla ortaladı, arka direkte bulunan Ahmed Hassan'ın yakın mesafeden dokunduğu top ağlarla buluştu: 0-1.

62' GOL | Manaj attı, Sivasspor beraberliği yakaladı... Ceza sahası yayı üzerinden kullanılan frikikte Manaj sağ ayağıyla çok sert vurdu, barajı geçen top kaleci Ertuğrul'un sağından ağlarla buluştu: 1-1.

79' GOL | Oğuz Aydın attı, Alanyaspor yeniden öne geçti... Savunmanın pas hatasının ardından topu kontrol eden Oğuz Aydın sol çaprazdan ceza sahasına girip sağ ayağıyla vuruşunu yaptı ve topu ağlarla buluşturdu: 1-2.

 

YORUM YAZ