MENÜ

Fred transferinde son durum! Trabzonspor'a 'evet' dedi!

Brezilyalı yıldızla yapılan transfer görüşmelerinin son derece olumlu gittiği öğrenildi. Şu an için ise tek sıkıntının 33 yaşındaki golcünün yıllık istediği 3 milyon Dolar’ın 2 milyonunu imzayı attığı anda peşin olarak istemesi olduğu bildirildi.

Fred transferinde son durum! Trabzonspor'a 'evet' dedi!

Gelecek sezon şampiyonluktan başka bir şey düşünmeyen Trabzonspor, transferde hareketli saatler yaşıyor. Forvet hattına mutlaka kaliteli bir oyuncu katmak isteyen Bordo-Mavililer, Brezilya Milli Takımı’nda da yakın zamanda forma giymiş Fred’de artık sona yaklaştı.

Ülkesinin önemli takımlarından Atletico Mineiro’da 2 yıldır forma giyen 33 yaşındaki golcünün menaceriyle yapılan görüşmelerde önemli bir mesafe alındı. Fred’in, Bordo-Mavili formayı giymeye sıcak baktığı ancak maddi konularda bir şartı olduğu bildirildi.

Trabzonspor hakkında çevresinden bilgi toplayan Fred’in, kulübün FIFA’daki davalarının ve problemlerinin olması sebebiyle, yıllık ücretinin bir bölümünü peşin istediği öğrenildi.

Tüm imkanlar zorlanacak

Alınan bilgiye göre Fred’in, Karadeniz ekibinden yıllık 3 milyon Dolar istediği ve bu paranın 2 milyon Dolar’ını ise imzayı attığında peşin olarak talep ettiği belirtildi. Başkan Muharrem Usta ve kurmaylarının ise Fred cephesiyle görüşmelerini sürdürdüğü, oyuncunun istediği şartları yerine getirmek adına tüm imkanlarını seferber edip, mutlu sona ulaşmaya çalışacağı gelen haberler arasında yer alıyor.


Trabzonspor'da imza zamanı: Serdar Taşçı, Zoran Tosiç, Ndiaye

Haberin Devamı
YORUM YAZ