MENÜ

Franco'nun suçu ne!

Bilic'in soru işaretleriyle baktığı bir oyuncuya dönüşen Kolombiyalı, son dönemde Hırvat hocanın gözünden düştü.

Franco'nun suçu ne!

Beşiktaş'ın en istikrarlı oyuncularından biri olan Pedro Franco, bir anda teknik direktör Slaven Biliç'in gözünden düştü... Nedeni ise bilinmiyor...

Sezon başından mart ayının başına gelinene kadar Hırvat hocanın değişilmezi olan, bu süreçte gösterdiği başarılı performansla Kolombiya Milli Takımı'na kadar yükselen Franco, ne olduysa Biliç'in soru işaretleriyle baktığı bir oyuncu haline dönüştü. 23 yaşındaki futbolcu, Balıkesir maçında pozisyon gereği gördüğü kırmızı kartın ardından Sivas maçında cezası nedeniyle oynamadı.

Sonrasında Club Brugge ile oynanan ilk karşılaşmada kulübeye hapsedilen Franco, ligdeki Erciyes maçında Necip sağ bekte oynatıldığı için mecburiyetten stoperde görev verilen oyuncuya dönüştü. Pedro'yu Club Brugge rövanşında hiç alışık olmadığı sol stoperde görevlendiren Biliç, sonraki Fenerbahçe derbisinde genç oyuncuyu yeniden kulübeye çekti, Necip'i Ersan'ın partneri yaptı. Milli aradan sonra pazartesi günü yapılan Başakşehir mücadelesinde ise gözden çıkarılan, sezon sonunda gönderilmesine kesin gözüyle bakılan Sivok savunmaya yerleştirildi, Franco tekrar yedek kaldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ