MENÜ

Fikret Orman: Rahat olun transfer yapacağız

Siyah-Beyazlılar'ın 1 numarası, FANATiK aracılığıyla taraftara müjdeyi verdi: Rahat olun transfer yapacağız...

Fikret Orman: Rahat olun transfer yapacağız

“Takımımızın başında Şenol abi gibi bir hoca var. Onun yönetiminde oldukça iyi durumdayız. Ondan çok memnunuz. İnşallah beraber güzel başarılar elde ederiz. Taraftarımız rahat olsun. Ocak ayında transfer yapacağız”

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, dün Aktif Bank Genel Müdürü Dr. Serdar Sümer’le birlikte Vodafone Arena’yı gezip; incelemelerde bulundu. Etkinliğin ardından Beşiktaş Editörümüz Gökmen Özcan ve İnternet Editörümüz Ayşenur Afyon’un sorularını yanıtlayan Orman; takımın son durumundan kulübün transfer gündemine kadar birçok konuda değerlendirmede bulundu. İlk olarak Süper Lig’de 9 haftanın sonunda lider konumda bulunan takımın formundan oldukça memnun olduğunu söyleyen Orman, “Takımımızın başında Şenol abi gibi bir hoca var. Onun yönetiminde oldukça başarılıyız. Ondan çok memnunuz. Bu sezon çocuklar kendilerine daha iyi bakıyor. Kondisyonları daha iyi. İnşallah beraber güzel başarılar elde ederiz” diye konuştu. Takım olarak başarılı oyunculara sahip olduklarını ancak yeni takviyeler yapılacağını söyleyen Başkan Orman, “Taraftarımız rahat olsun. Ocak ayında transfer yapacağız” diyerek bombayı patlattı.

‘Bilic bizim için çok önemli’

Siyah-Beyazlılar’da 2 sezon görev yapmasının ardından İngiltere Premier Lig ekibi West Ham United’ın başına geçen Slaven Bilic’le ilgili de konuşan Fikret Orman, “Şenol hoca gibi Slaven Bilic de bizim için çok önemli. West Ham’la 3 yıllık anlaşma imzaladı. Ona takımının başında başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

‘Takvim uyarsa Barça’yla oynarız’

Vodafone Arena’nın açılışını Katalan devi Barcelona’yla yapabileceklerini söyleyen Başkan Orman, “Ana sponsorumuz Beko. Onlar, Barcelona’nın da sponsoru... Rahmi bey Beşiktaş üyesi ve onunla böyle bir şeyi arzuluyoruz. Açılış, ara sezona denk geleceği için iki takımın maç programının uyması lazım. Stadın bitiminin ardından oturup bakacağız. Niyetimiz bu ama imzalanmış bir şey yok. Takvim uyarsa oynarız” yorumunda bulundu.

Gökmen Özcan / Ayşenur Afyon

Haberin Devamı
YORUM YAZ