MENÜ

Fikret Orman: Gökhan Gönül'ü Beşiktaş'ta görmek isterim.

Şampiyon Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Gökhan Gönül ile ilgili flaş açıklamalarda bulundu.

Fikret Orman: Gökhan Gönül'ü Beşiktaş'ta görmek isterim.

Şampiyon Beşiktaş Başkanı Fikret Orman TRT Spor'da yayınlanan Stadyum programında açıklamalarda bulundu.

FİKRET ORMAN

"Şenol Hoca daha erken gelseydi 5-6 şampiyonluk daha yaşardık. Beşiktaş, amaç olacak bir kulüptür. Araç olacak bir kulüp değildir. Biz kullanılacak bir kulüp değiliz. Mario Gomez'in kalmasını istiyoruz. O da kalmayı istemeli."

Farklı programda flaş açıklamalar

Bir süre sonra Başkan Fikret Orman, Lig TV'de Şansal Büyüka'nın konuğu oldu.

Lig TV'de yayınlanan Maraton programına konuk olan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Burası kanarya severler derneği değil ki, getir oyuncuyu, para harca, sal. Günah değil mi? Gökhan Töre'ye 100 milyon euroluk bir teklif gelirse satarız tabi ama şu an 3 yıllık daha sözleşmesi var" ifadesini kullandı.

Açıklamalarına devam eden Fikret Orman, "Cenk Tosun, Türkiye'nin en iyi santrforudur. O bizde olduğuna göre Mario Gomez giderse ölürüz diye bir durum olamaz. Aras'ı seneye döndüğünde göreceksiniz. İnanılmaz bir performans gösterecek.150 milyon taraftarı olan bir kulüp olmak istiyoruz." dedi.

Beşiktaş'ın Başkanı, şampiyonluk inancının geldiği maç olarak Akhisar'ı gösterdi ve şöyle devam etti: "Akhisar maçında top direkten döndü ya, orada inandım. 3-3 oldu, 4-3 de olurdu."

Orman'dan Gökhan Gönül cevabı

Gökhan Gönül'ün Beşiktaş ile adının anılmasına Başkan Fikret Orman'dan kafaları karıştıran bir açıklama geldi ve bu soruya, "Gökhan Gönül Beşiktaş'a gelmek isterse, ben onu Beşiktaş'ta görmek isterim" cevabını verdi.







Haberin Devamı
YORUM YAZ