MENÜ

(ÖZET) ŞAMPİYONLUK YOLUNDA AĞIR YARA! Sivasspor - Fenerbahçe 2-2

Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Sivasspor'un konuğu oldu. Zorlu mücadelenin ilk yarısı Fenerbahçe'nin 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi. Sivasspor, Koita'nın golüyle maçı 1-1'e getirdi. Daha sonra İrfan Can'ın golüyle Sarı-Lacivertli ekip bir kez daha öne geçti. Ardından Manaj'ın penaltıdan attığı golle skor 2-2'ye geldi ve müsabaka bu sonuçla tamamlandı. Kanarya, bu beraberliğin ardından şampiyonluk yolunda ağır bir yara aldı ve lider Galatasaray'ın 4 puan gerisinde kaldı. Sivasspor - Fenerbahçe maçına dair tüm detaylar haberimizde...

(ÖZET) ŞAMPİYONLUK YOLUNDA AĞIR YARA! Sivasspor - Fenerbahçe 2-2

Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında Fenerbahçe, 4 Eylül Stadyumu’nda Sivasspor ile kozlarını paylaştı. Sarı-Lacivertli ekip, Sivas deplasmanında 2 puan bıraktı ve şampiyonluk yarışında ağır bir yara aldı. Fenerbahçe, bu skorun ardından 90 puanlı Galatasaray'ın 4 puan ardından 86 puanda kaldı.

Haberin Devamı
MAÇ BİTTİ!

Fenerbahçe, Sivas deplasmanında 2-2 kaldı ve şampiyonluk yolunda ağır bir yara aldı.

SERDAR ATTI, GOL OFSAYT!

Fenerbahçe soldan İrfan Can'la geldi. İçeriye doğru çevrilen topa Serdar kafayı vurdu. Top ağlara gitti ancak gol, ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. 

MANAJ SKORU EŞİTLEDİ!

Sivasspor'da Manaj, penaltı atışından golü attı ve Sivas'ta durum şimdi 2-2. 

Haberin Devamı
SİVASSPOR PENALTI KAZANDI!

Hakem VAR'a gidip Livakovic ile Manaj arasındaki pozisyonun ardından penaltı kararı verdi. 

MANAJ VURDU, LIVAKOVIC ÇIKARDI!

Sivasspor'da Manaj vurdu, Livakovic çıkardı. Hakem, bu pozisyonun ardından VAR'a gitti. 

İRFAN CAN SAHNEDE!

Fenerbahçe'nin sol kanattan geliştirdiği atakta içeriye doğru çevrilen topa İrfan Can Kahveci gelişine vurdu ve takımını 2-1 öne geçirdi. 

Haberin Devamı
BATSHUAYI ÇEVİRDİ!

Fenerbahçe'de Batshuayi topu son anda çizgiden ceza sahasına doğru çevirdi. Serdar Dursun, topun kontrolünü sağlayamadı. 

DZEKO YİNE ALİ ŞAŞAL'I GEÇEMEDİ!

Fenerbahçe'de Dzeko vurdu, Ali Şaşal bir kez daha gole izin vermedi. 

KOITA SKORU EŞİTLEDİ!

Sivasspor'da Koita sağ kanattan hızlı geldi. Livakovic'le karşı karşıya kaldı ve topu ağlarla buluşturdu.

Haberin Devamı
SZYMANSKI'DEN BİR ŞUT!

Fenerbahçe'de Szymanski, ceza sahası dışından yerden vurdu. Top, Ali Şaşal'da kaldı.

DZEKO VURDU, YİNE ALİ ŞAŞAL!

Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu'nun ortasında Edin Dzeko'nun altıpas üzerinden vuruşunu Ali Şaşal çıkardı.

İKİNCİ YARI BAŞLADI!

Sivas'ta ikinci yarının ilk düdüğü çaldı!

MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYIN

Haberin Devamı
İLK YARI BİTTİ!

Mücadelenin ilk yarısı Fenerbahçe'nin 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi. 

FRED'DEN MÜTHİŞ BİR GOL!

Fenerbahçe'de Fred, ceza sahası sol çaprazından harika bir vuruş yaptı ve takımını Sivas deplasmanında 1-0 öne geçirdi.

KOITA VURDU, SON ANDA LIVAKOVIC!

Sivasspor ani atakla Fenerbahçe kalesine hızla geldi. Koita'nın ceza sahasından vuruşunu Livakovic, parmaklarının ucuyla kornere gönderdi.

Haberin Devamı
DZEKO VURDU, ALİ ŞAŞAL ÇIKARDI!

Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci, ceza sahası içindeki Dzeko'yu aradan kaçırdı. Boşnak golcü, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda Ali Şaşal'ı geçemedi. 

TADIC ÇOK UZAKTAN DENEDİ!

Sivasspor'da Ali Şaşal'ın hatasını iyi değerlendiren Tadic, araya girdi ve çok uzaktan kaleye doğru iyi bir şut çıkardı. Ancak, top üstten auta gitti.

KOITA HIZLI GELDİ!

Sivasspor'da Koita, Fenerbahçe ceza sahasına sağ kanattan girdi. İçeriye doğru tehlikeli bir top çevirdi, ancak hiçbir takım arkadaşı topa dokunamadı.

MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYIN

MANAJ ATTI, OFSAYT!

Sivasspor'da Rey Manaj attı, yan hakemin ofsayt bayrağı havaya kalktı. Pozisyon VAR'da incelendi ve hakem golü iptal etti. 

SZYMANSKI'DEN TEHLİKE!

Fenerbahçe, ayağa paslarla Sivasspor kalesine tehlikeli geldi. Szymanski'nin ceza sahası çaprazından yaptığı vuruş direğin dibinden auta gitti. 

DZEKO'DAN DIŞARIYA!

Fenerbahçe, sol çaprazdan Dzeko'yla geldi. Boşnak golcü ortasını yaptı, ancak top kimseye temas etmeden auta çıktı. 


MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYIN

MAÇ BAŞLADI!

Sivasspor - Fenerbahçe maçında ilk düdük çaldı.

İLK 11'LER BELLİ OLDU

Sivasspor: Ali Şaşal, Murat, Appindangoye, Camara, Uğur, Poungouras, İbrahim Akdağ, Bartuğ, Koita, Menig, Manaj

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Becao, Djiku, Ferdi, İsmail, Fred, Szymanski, İrfan Can, Tadic, Dzeko

FENERBAHÇE LACİVERT FORMA İLE SAHADA OLACAK
SİVASSPOR - FENERBAHÇE MAÇI MUHTEMEL İLK 11'LER

Sivasspor: Ali Şaşal, Poungouras, Appindangoye, Camara, Murat, İbrahim, Kvet, Uğur, Koita, Menig, Manaj

Fenerbahçe: Livakovic, Samuel, Becao (Çağlar), Djiku, Ferdi, İsmail, Fred, İrfan Can, Szymanski, Tadic, Dzeko

SİVASSPOR FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Sivasspor - Fenerbahçe müsabakası 22 Nisan 2024'yte (Bugün) 20.00'de başlayacak. Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak maç beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve detayları fanatik.com.tr'de...

SİVASSPOR'UN MAÇ GÜNÜ PAYLAŞIMI
SİVASSPOR ÇUBUKLU FORMA İLE SAHADA OLACAK
FENERBAHÇE'DEN MAÇ GÜNÜ PAYLAŞIMI
MAÇIN VAR HAKEMİ BELLİ OLDU

Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Sivasspor, bu akşam 20.00'de başlayacak mücadelede Fenerbahçe'yi konuk edecek.

Müsabakada hakem Cihan Aydın düdük çalacak. Aydın'ın yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ve Volkan Ahmet Narinç yapacak.

Alper Akarsu'nun dördüncü hakemlik görevini üstleneceği mücadelede VAR koltuğunda ise Almanya Futbol Federasyonu'ndan Benjamin Brand oturacak. AVAR olarak da Abdullah Buğra Taşkınsoy, Deniz Caner Özaral ve Onur Özütoprak, Brand'a eşlik edecek.

FENERBAHÇE'DE SARI KART ALARMI

Fenerbahçe’de, Sivaspor karşılaşması öncesi 7 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Michy Batshuayi, Dusan Tadic, Cengiz Ünder, Rodrigo Becao, Mert Müldür, Edin Dzeko ve Ferdi Kadıoğlu sarı kart ceza sınırında bulunan isimler. Bu futbolcular yarınki müsabakada sarı kart görmeleri halinde bir sonraki hafta oynanacak Beşiktaş derbisinde cezalı duruma düştü.

MAÇIN HAKEMİ CİHAN AYDIN

Sivasspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak müsabakayı hakem Cihan Aydın yönetecek. Aydın’ın yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ile Volkan Ahmet Narinç yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Alper Akarsu olacak.

SÜPER LİG'DE 36. RANDEVU

Sivasspor ile Fenerbahçe, Süper Lig tarihinde bugüne kadar 35 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda sarı-lacivertliler 20 defa sahadan galip ayrılırken, kırmızı-beyazlılar ise 7 kez kazandı. 8 karşılaşma ise berabere sona erdi. Rekabette Fenerbahçe rakip filelere 75 gol atarken, Sivasspor 45 golle karşılık verdi. Sezonun ilk yarısında Kadıköy’de oynanan mücadeleyi ev sahibi 4-1’lik skorla kazandı. Sarı-lacivertliler, Süper Lig’de çıktığı son 7 maçta hanesine 3 puan yazdırdı. Deplasmanda Çaykur Rizespor, Hatayspor, Trabzonspor ve Fatih Karagümrük’ü yenen Fenerbahçe sahasında da Kasımpaşa, Pendikspor ve Adana Demirspor’u mağlup etti. Kanarya, bu 7 maçlık süreçte rakip fileleri 20 kez havalandırdı.

FENERBAHÇE'DEN DEPLASMANDA REKOR

Fenerbahçe, bu sezon deplasmanda 16 maça çıkarken 15 galibiyet, 1 beraberlik elde etti. Geçtiğimiz hafta Fatih Karagümrük’ü 2-1 mağlup ederek üst üste 10 dış saha maçını kazanan sarı-lacivertliler, ’deplasmanda üst üste 10 maç kazanan ilk takım’ oldu. Kanarya, konuk olduğu maçlarda rakip fileleri 35 kez havalandırırken, oynadığı 10 lig maçında ise kalesini gole kapattı. İsmail Kartal’ın öğrencileri, lig tarihinin en iyi deplasman performanslarından birine imza atarken, kalan haftalarda 1 puan alması durumunda 2020-2021 sezonunda ulaştığı puan (47) rekorunu egale edecek ve söz konusu rakamı geçmesi durumunda ise puan rekorunu kıracak.

YORUM YAZ