MENÜ

Olympiakos maçı sonrası Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci: Pozisyonlar da bulduk ama atamadık

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde çeyrek final eşleşmesinin rövanş maçında Olympiakos'a penaltılar sonucunda elenen Fenerbahçe'nin normal süredeki galibiyet golünü atan İrfan Can Kahveci, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunurken yakaladıkları pozisyonları değerlendirememeleri nedeniyle duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Olympiakos maçı sonrası Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci: Pozisyonlar da bulduk ama atamadık

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde çeyrek final eşleşmesinin rövanş maçında Fenerbahçe, sahasında ağırladığı Olympiakos'u normal sürede İrfan Can Kahveci'nin attığı golle 1-0 mağlup etmesine rağmen penaltılar sonucunda kupaya veda etti. İrfan Can Kahveci, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Duydukları üzüntüyü dile getiren milli oyuncu, "Çok üzgünüz. Maça da iyi başlamıştık. Erken golü de bulduk. Belki 2-0, 3-0’da yapabilirdik maçın başlarında. Belki de en iyi maçlarımızdan birini çıkardık özellikle ilk yarıdaki oyunumuzla. Yarı finale çıkmak istiyorduk. İyi de oynadık. Pozisyonları da bulduk. Atmamız gerekiyordu ama atamadık. Üzgünüz. Hem uzatmalara gitmesi hem penaltılar bizi daha çok yordu. Üzgünüz. Pazartesi günü maçımız var. Önümüze bakacağız. Ligde şampiyonluk şansımız yüksek. Ben takımıma güveniyorum. İnşallah ligde devam edip şampiyon olacağımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ