MENÜ

Fenerbahçe transfer etmek istedi: Barcelona imzayı attırdı!

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz yaz transfer döneminden beri kadrosuna katmak istediği yıldız futbolcu için İspanyol devi Barcelona harekete geçti. Gelecek sezon iddialı bir kadro kurmanın planlarını yapan Barça, Kanarya'nın gözdesine imzayı attırdığı aktarıldı. İşte tüm detaylar...

Sarı-Lacivertli ekibin transferdeki gözdelerinden birisi olan Arjantinli futbolcuya Barcelona kancayı taktı. İspanyol devi, gelecek sezonun planlarını yaparken Fenerbahçe'nin de peşinde olduğu yıldıza imzayı attırdığının altı çizildi. Detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Fenerbahçe harekete geçmişti 

Kış transfer döneminde orta sahasına takviye yapan Fenerbahçe, İspanyol ekibi Real Betis'te oynayan Arjantinli orta saha Guido Rodriguez için harekete geçmişti. Real Betis'in başkanlığını yapan Angel Haro, Tangocu'nun geleceğiyle ilgili, "Guido ile görüştük. Kendisine sunduğumuz yeni sözleşme teklifinin süresi doldu" açıklamasını yapmıştı. 29 yaşında ve 1.85 boyundaki futbolcunun sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Son gelen haberlere göre; Rodriguez'in Betis'te kalma ihtimali düşüktü. Önümüzdeki yaz transfer döneminde Fenerbahçe'nin tekrar hamle yapacağı düşünülürken Barcelona devreye girdi. 

Fenerbahçe transfer etmek istedi: Barcelona imzayı attırdı

Barcelona devreye girdi 

Arjantinli orta saha oyuncusunun Real Betis ile olan sözleşmesi de aynı Zielinski’ninki gibi sezon sonunda bitecek. 29 yaşındaki futbolcunun menajerinin Avrupa’da oyuncusuna yeni bir takım aradığı belirtiliyordu. Tam da bu noktada bu sezon şampiyonluk yarışından uzak kalan ve gelecek sezon bu durumu tersine çevirmek isteyen Barcelona çalışmalarına şimdiden başladı.

Haberin Devamı

Sözleşmesi bitiyor

Fabrizio Romano'nun haberine göre Barcelona, Real Betis forması giyen Guido Rodriguez'i kadrosuna katmak için harekete geçti. Haberin detaylarında Real Betis ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek 30 yaşındaki Arjantli orta sahanın, Barcelona ile 2 yıllık bir ön sözleşmeye imza attığı da belirtiliyor.

Fenerbahçe transfer etmek istedi: Barcelona imzayı attırdı

Sezon performansı 

Bu sezon Real Betis formasıyla 25 resmi maça çıkan Guido Rodriguez bu karşılaşmalarda 2 gol, 1 asistlik skor katkıda bulundu.

YORUM YAZ