MENÜ

Fenerbahçe - Trabzonspor maçı öncesi değerlendirme: İtici güç yaratmaz!

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Fenerbahçe, evinde Trabzonspor'u konuk ediyor. Bu akşam saat 20.45'te Ülker Stadı'nda oynanacak karşılaşma her iki takım için de büyük önem taşıyor. Editörümüz Hakan Ateşler, karşılaşma öncesi Fanatik TV'ye değerlendirmelerde bulundu.

Fenerbahçe bu akşam saat 20.45'te Ülker Stadı'nda Trabzonspor'u konuk ediyor. Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Sarı - Lacivertli ekip tur atlayıp final biletini almak isterken Bordo - Mavili ekip ise 2-1'lik skor avantajını elden bırakmak istemiyor.

Haberin Devamı

Editörümüz Hakan Ateşler, her iki takım için önemi büyük olan karşılaşma öncesi çeşitli değerlendirmelerde bulundu. Karşılaşmanın seyircisiz oynanacak olmasının futbolu ön plana çıkaracağını belirten Hakan Ateşler, ''Bu maçın küçük avantajların ortaya çıkacağı bir 90 dakika olacağını düşünmüyorum. Seyircinin olmaması, eski maçlarda iki takım adına da olan gerginliklerin olmayacak olması futbolun daha çok ön plana çıkacağının göstergesi olacak. '' dedi.

Trabzonspor'u daha avantajlı gören Hakan Ateşler, ''Bu karşılaşmada Trabzonspor’un biraz daha avantaj sahibi olan takım olduğunu düşünüyorum. Fenerbahçe, psikolojik ve takım oyunu anlamında karışık günler yaşamaya devam ediyor. Trabzonspor ise takım oyunu anlamında her geçen gün kendisini geliştiriyor. '' yorumunda bulundu.

YORUM YAZ