MENÜ

Fenerbahçe - Trabzonspor karşılaşması öncesi çarpıcı yorum: Tarihi bir sınav!

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş karşılaşması kapsamında evinde Trabzonspor'u ağırlıyor. İlk karşılaşmayı 2-1 kaybeden Sarı - Lacivertli ekip rövanş maçında Trabzonspor'a karşı galip gelerek turu geçmek istiyor. Trabzonspor ise deplasmanda ilk maçın avantajını korumak için tüm kozlarını paylaşacak. Editörümüz Necati Albayrak, her iki takım için de önemi büyük olan karşılaşma öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Fenerbahçe, Trabzonspor'u konuk ediyor. İlk karşılaşmadan 2-1 galip ayrılan Trabzonspor, skor avantajını deplasmanda korumak isterken Sarı Laciverli ekip ise yarı final rövanş karşılaşmasında Trabzonspor'a karşı galip gelip tur atlamak için tüm kozlarını paylaşacak.

Haberin Devamı

Editörümüz Necati Albayrak, her iki takım içinde önemi büyük olan karşılaşma öncesi çeşitli değerlendirmelerde bulundu. Karşılaşmanın Fenerbahçe açısından tarihi bir sınav niteliğinde olacağını belirten Necati Albayrak, ''Ev sahibi takımın gözünden bakılırsa tarihi bir sınav gözüyle değerlendirilebilir. Sarı - Lacivertli ekipte Tahir Karapınar’ın tarihe geçmesi söz konusu. Tur atladığı takdirde, finalde kupaya uzandığı takdirde 2014-15 sezonundan bu yana birçok deneyimli teknik adamın çalıştığı Sarı - Lacivertlilerde böyle bir fırsata ulaşmış olacak. '' dedi.

Karşılaşmayı Trabzonspor cephesinden de değerlendiren Necati Albayrak, 'Trabzonspor cephesindeyse Hüseyin Çimşir, iki kulvarı da ne kadar önemsediğini aslında Göztepe karşılaşmasında da göstermişti. Bu akşam benzer bir 11 izleyeceğiz, Fırtına, 2-1’in avantajıyla sahada olacak. Alınacak sonuç çok önemli. '' yorumunda bulundu.

YORUM YAZ