MENÜ

Fenerbahçe'nin Lens planı

Sahada fark yaratıyor, olmadığı her maçta yokluğu hissediliyor... Kısa sürede takımın vazgeçilmezleri arasına giren ‘kiralık yıldız’ için Sarı-Lacivertliler, Sunderland’ın kapısını devre arasında çalıp 1 yıl daha uzatma isteyecek.

Fenerbahçe'nin Lens planı

Bu görüşmelerde Hollandalı’nın, “Fenerbahçe’de kendimi buldum, hedefim bu çıkışı sürdürüp Hollanda Milli Takımı ile 2018’e gitmek” şeklindeki mesajının da belirleyici rol oynaması bekleniyor.

Ocak döneminin, hatta gelecek sezonun transferleri ve planlaması için kolları erken sıvayan Fenerbahçe’de yönetim Lens operasyonuna hazırlanıyor. Sakatlığı sebebiyle bazı maçları kaçırmasına rağmen sahaya çıktığı 13 mücadelede 2 gol 4 asistlik bir performans ortaya koyan Hollandalı yıldızın ‘kiralık’ sözleşmesini uzatma adına Sarı-Lacivertliler sezon sonunu beklemeyecek. Fenerli yöneticiler, devre arasında Lens’in bonservisini elinde bulunduran Sunderland’ın kapısını çalacak ve mukaveleye şimdiden 1 yıl daha ek süre talebini iletecek.

1 yıl sonra milli takıma gitti

Görüşmelerde başarılı futbolcunun fikri de belirleyici olacak ve Fenerbahçe’nin eli bu açıdan kuvvetli. Çünkü Lens, yakın geçmişte yaptığı açıklamalarda, “Türkiye’de kalmak istiyorum. Ortam çok iyi, kendimi buldum” ifadelerini kullanmış, 1 yıl aradan sonra Hollanda Milli Takımı’na seçildiğine dikkat çekmişti. Tüm bu faktörlerden ötürü İngilizler’in Sarı- Lacivertliler’in teklifine olumlu yaklaşması bekleniyor.


De Jong’dan 7 milyon Euro kâr

Haberin Devamı
YORUM YAZ