MENÜ

Fenerbahçe-Lokomotiv Moskova maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında Fenerbahçe Lokomotiv Moskova ile karşılaşacak. Aynı ülkenin takımlarının ev sahibi olarak aynı gün oynayamadığı için Fenerbahçe Lokomotiv Moskova ile 2 gün erken karşılaşacak. Peki Fenerbahçe Lokomotiv Moskova maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte tüm detaylar...

Fenerbahçe-Lokomotiv Moskova maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak Fenerbahçe-Lokomotiv Moskova maçının yayıncı kuruluşu belli oldu. Sarı-Lacivertli ekibin 16 Şubat 2016 Salı günü İstanbul'da oynayacağı Lokomotiv Moskova maçı saat 19.00'da başlayacak ve TRT 1'den yayınlanacak.

Fenerbahçe ile Rus temsilcisi Lokomotiv Moskova'yı karşı karşıya getirecek UEFA Avrupa Ligi Son 32 turundaki ilk mücadele Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak.

FENERBAHÇE-LOKOMOTİV MOSKOVA CANLI İZLE

Rövanş mücadelesi 25 Şubat'ta Moskova'da gerçekleşecek. Zorlu karşılaşma TSİ 18.00'de başlayacak. O mücadelenin ise Tivibu Spor tarafından naklen yayınlanacağı öğrenildi.

FENERBAHÇE LOKOMOTİV MOSKOVA MAÇI NEDEN SALI GÜNÜ?


UEFA Avrupa Ligi için yapılan kurada Fenerbahçe ve Galatasaray ilk maçlarını evlerinde oynayacaklar. Ancak perşembe günü oynanan UEFA Avrupa Ligi'nde aynı ülkenin takımları kendi sahalarında, Avrupa Ligi maçlarının oynandığı gün olan Perşembe günü oynayamayacağı için, Fenerbahçe Lokomotiv Moskova karşılaşması 18 Şubat 2016 Perşembe yerine, 16 Şubat 2016 Salı'ya alındı. Fenerbahçe Lokomotiv Moskova ile karşılaşacağı maçı bu yüzden 2 gün erken oynayacak.

İLK MAÇIN HAKEMLERİ AÇIKLANDI

UEFA Avrupa Ligi
'ndeki temsilcilerimizden Fenerbahçe'nin Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımı ile 16 Şubat Salı günü oynayacağı Son 32 Tur ilk maçının hakemleri açıklandı.

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı İsveç Futbol Federasyonu'ndan Martin Strömbergsson yönetecek. Daniel Gustavsson ve Stefan Hallberg'in yardımcı hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi Magnus Sjöblom, ilave yardımcı hakemleri ise Bojan Pandzic ve Mohammed Al-Hakim olacak.

Lokomotiv lider bitirmişti

Bilindiği üzere Rus ekibi Lokomotiv Moskova, grup aşamasında Beşiktaş'ın grubunda yer almıştı. Moskova ekibi grup lideri olarak son 32 turuna kalmayı başarmıştı.

Fenerbahçe ise grubunda Norveç ekibi Molde'nin ardından ikinci olmuştu.


Lokomotiv Moskova kadrosunu UEFA'ya gönderdi


Haberin Devamı
YORUM YAZ